Puch motorblokk biciklire? Termeszetesen jo minosegu tarcsafekkel, eros felnikkel, gumikkal, eros vazu biciklire.
Figyelt kérdés
Van egy kb ilyen motorblokkom(lehet ugyanilyen) es eszembe jutott hogy mi lenne ha... Gondolom sokan hülyeségnek tartják, de nem az a felelőtlenül közlekedő tipus vagyok. Tehat nem száguldozni szeretnek. Ha jol tudom nem valami nagy a teljesítménye az ilyen motoroknak.
2015. jún. 29. 16:01
1/3 anonim válasza:
Ennek 50 ccm-es és 300 W-nál jóval nagyobb teljesítményű motorja van. Elvileg kerékpárként nem állná meg a helyét, mert csak a maximum 300 W-os motorral szerelt bicikli minősül kerékpárnak. Volt ilyen Puch-om, legalább úgy megy mint a Babetta 210-es, vitte a 60-at. A motorja nagyon strapabíró, ha megkapja az előírt keverékbenzint akkor képtelenség tönkretenni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is van ilyen Puchom, csak van melle pluszban egy blokk is. Aztán azon gondolkodtam higy valamit kezdeni kellene vele higy ne csak porosodjon. Eleg jol megy, szeretem is. :)
2015. jún. 29. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!