Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Puch motorblokk biciklire?...

Puch motorblokk biciklire? Termeszetesen jo minosegu tarcsafekkel, eros felnikkel, gumikkal, eros vazu biciklire.

Figyelt kérdés

[link]

Van egy kb ilyen motorblokkom(lehet ugyanilyen) es eszembe jutott hogy mi lenne ha... Gondolom sokan hülyeségnek tartják, de nem az a felelőtlenül közlekedő tipus vagyok. Tehat nem száguldozni szeretnek. Ha jol tudom nem valami nagy a teljesítménye az ilyen motoroknak.

2015. jún. 29. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Ennek 50 ccm-es és 300 W-nál jóval nagyobb teljesítményű motorja van. Elvileg kerékpárként nem állná meg a helyét, mert csak a maximum 300 W-os motorral szerelt bicikli minősül kerékpárnak. Volt ilyen Puch-om, legalább úgy megy mint a Babetta 210-es, vitte a 60-at. A motorja nagyon strapabíró, ha megkapja az előírt keverékbenzint akkor képtelenség tönkretenni.
2015. jún. 29. 16:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is van ilyen Puchom, csak van melle pluszban egy blokk is. Aztán azon gondolkodtam higy valamit kezdeni kellene vele higy ne csak porosodjon. Eleg jol megy, szeretem is. :)
2015. jún. 29. 16:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Egészen pontosan ilyenem van. [link]
2015. jún. 29. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!