Mikor vesz az ember egy Opelt, Daciát, Skodát, Citroent miért mondják sokan, hogy ennyiből már autót is kaptál volna?
Figyelt kérdés
Ezek nem autók?2015. jún. 28. 20:46
11/14 anonim válasza:
Te talán sok jót hallottál a 2004-és a 2011 között gyártott motorjairól? De nem csak az 1,6-os megbízhatatlan, az N45-ös sorozat más tagja is rossz hírű., a 2000-es motor hengerei között a fal szinte papírvékonyságú, nem csoda ha könnyen megadja magát.
Ez igazán méltatlan egy prémiumkategóriától.
12/14 Beviz Elek válasza:
Én semmit nem hallottam a BMW-k motorjairól, hiszen mint írtam, nem szeretem őket, így mint átlag user, csak az autó által nyújtott élményről tudok írni.
Hogy milyen tapintású, formájú anyagokat használnak belül, milyen érzés tekergetni a kormányt, milyen ülni benne, stb.
Ha megbízhatóság alapján rangsoroljuk az autókat, akkor ne a BMW-kről beszéljünk, hanem a VW 1.9tdi-ről vagy a Toyotáról?
13/14 anonim válasza:
annyi a lényeg hogy TDI köcsög! az a jó ha fűstől mint a kur va annya!
14/14 Beviz Elek válasza:
Így van! Ezért van benzines Nissanom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!