Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor vesz az ember egy...

Mikor vesz az ember egy Opelt, Daciát, Skodát, Citroent miért mondják sokan, hogy ennyiből már autót is kaptál volna?

Figyelt kérdés
Ezek nem autók?
2015. jún. 28. 20:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Te talán sok jót hallottál a 2004-és a 2011 között gyártott motorjairól? De nem csak az 1,6-os megbízhatatlan, az N45-ös sorozat más tagja is rossz hírű., a 2000-es motor hengerei között a fal szinte papírvékonyságú, nem csoda ha könnyen megadja magát.

Ez igazán méltatlan egy prémiumkategóriától.

2015. jún. 29. 10:05
 12/14 Beviz Elek ***** válasza:

Én semmit nem hallottam a BMW-k motorjairól, hiszen mint írtam, nem szeretem őket, így mint átlag user, csak az autó által nyújtott élményről tudok írni.

Hogy milyen tapintású, formájú anyagokat használnak belül, milyen érzés tekergetni a kormányt, milyen ülni benne, stb.

Ha megbízhatóság alapján rangsoroljuk az autókat, akkor ne a BMW-kről beszéljünk, hanem a VW 1.9tdi-ről vagy a Toyotáról?

2015. jún. 29. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
annyi a lényeg hogy TDI köcsög! az a jó ha fűstől mint a kur va annya!
2015. aug. 7. 03:37
 14/14 Beviz Elek ***** válasza:
Így van! Ezért van benzines Nissanom ;)
2015. aug. 11. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!