Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor vesz az ember egy...

Mikor vesz az ember egy Opelt, Daciát, Skodát, Citroent miért mondják sokan, hogy ennyiből már autót is kaptál volna?

Figyelt kérdés
Ezek nem autók?
2015. jún. 28. 20:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Ez a kérdés már volt...
2015. jún. 28. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
Mert hülye sznobok, azért.
2015. jún. 28. 21:03
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Hirtelen azt hittem, hogy a régiekre gondolsz, aztán rájöttem, hogy inkább az újakra. Na az ilyeneket be kell ültetni egy fullos Opel Insigniába, vagy egy fullos Skoda Superbbe, és utána megkérdeni, hogy milyen autót?
2015. jún. 28. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Azért, mert a magyar emberek egy része irígy, másik része nagyképű sznob.

Sokan inkább vesznek egy béjemvét, amit aztán nem tudnak rendesen karbantartani, de még benzinre sem nagyon fussa, csak hogy elmondhassák a szomszédoknak, ohgy bazze nekem béjemvém van.

2015. jún. 28. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyedül Citroent szokás szídni francia mivolta miatt, amúgy én nem igen hallottam eddig olyat, hogy az egyéb 3 tipust valaki élből szidta volna.
2015. jún. 29. 00:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a daciát kéne szídni nem a citroent,mivel alapból egy románrönó másrészt többet vannak vele szevízben mint járnak vele
2015. jún. 29. 07:02
 7/14 Beviz Elek ***** válasza:
4%

Ezekből max Skoda, de akkor már inkább VW.

Nem tudom hogy minek veszik hulladékok. 2 hérig használtam egy H Astrát, a végére sírva könyörögtem hogy ne kelljen beülni, inkább használom a sajátomat saját üzemanyagból.

Ha megemlítenek egy márkát, nem értem hogy miért kell egyből a prémium típusait példaként felhozni.

Skodából nem a Superb-kből fut a legtöbb, inkább Fabia és Octavia, Opelből pedig Astra, Corsa és a többi hulladék.

Nem szeretem a Bömbiket, de ha már felhoztátok, hasonlítsuk már össze az említett márkák palettáját. A legszutykabb Bömös is jobb a felsoroltak átlagánál.

2015. jún. 29. 08:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Az 1,6-os BMW motorra gondoltál már? :D
2015. jún. 29. 08:30
 9/14 anonim ***** válasza:
3%
az a baj,hogy egy alapfelszerelt mercedes vagy bmw stb,alaból többet ad még így is mint egy fullos subepb vagy akármelyik opel........
2015. jún. 29. 09:04
 10/14 Beviz Elek ***** válasza:
8%

Egy 116-os BMW nem jobb egy átlagos Opelnél/Citroennél/Skodánál?

2015. jún. 29. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!