Mikor vesz az ember egy Opelt, Daciát, Skodát, Citroent miért mondják sokan, hogy ennyiből már autót is kaptál volna?
Azért, mert a magyar emberek egy része irígy, másik része nagyképű sznob.
Sokan inkább vesznek egy béjemvét, amit aztán nem tudnak rendesen karbantartani, de még benzinre sem nagyon fussa, csak hogy elmondhassák a szomszédoknak, ohgy bazze nekem béjemvém van.
Ezekből max Skoda, de akkor már inkább VW.
Nem tudom hogy minek veszik hulladékok. 2 hérig használtam egy H Astrát, a végére sírva könyörögtem hogy ne kelljen beülni, inkább használom a sajátomat saját üzemanyagból.
Ha megemlítenek egy márkát, nem értem hogy miért kell egyből a prémium típusait példaként felhozni.
Skodából nem a Superb-kből fut a legtöbb, inkább Fabia és Octavia, Opelből pedig Astra, Corsa és a többi hulladék.
Nem szeretem a Bömbiket, de ha már felhoztátok, hasonlítsuk már össze az említett márkák palettáját. A legszutykabb Bömös is jobb a felsoroltak átlagánál.
Egy 116-os BMW nem jobb egy átlagos Opelnél/Citroennél/Skodánál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!