Karosodhatott valami?
Figyelt kérdés
Jol felporgettem a negyest 90 km h ig aztan 5 ost akartam tenni de veletlenul 3 as lett belole. Utana kb 10 masodpercig egett szagot ereztem . Mi karosodhatott?2015. jún. 28. 20:15
1/5 anonim válasza:
Semmi.Ennél sokkal nagyobb terhelést is kibír egy megfelelő műszaki állapotú autó.Égett szag jöhet katalizátorból,esetelg szivárgó olaj miatt is.
2/5 anonim válasza:
Max az önbecsülésed károsodott.
Ha nembírja a fordulatot a verda akkor irány a bontó
3/5 anonim válasza:
A kuplungtárcsának is lehet égett szaga, ha nem jól kezeled. Amúgy az ha visszarakod 4 -ből háromba nem szabad, hogy gondot jelentsen a kocsinak, gondolom azért nem 5000 -es fordulaton pakoltad vissza.
5/5 anonim válasza:
Papírforma szerint nem lett semmi baja, amúgy égess szag elsőre vagy a kuplung vagy a katalizátor, bár ez utóbbi elég alószerűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!