Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hétfön lesz a forgalmi vizsgám...

Hétfön lesz a forgalmi vizsgám valaki jótanács?

Figyelt kérdés
hétfön 12.10kor forgalmi vizsga és nemtudom mivel lehetne sikeres, mert jól vezetek, viszont ha bestresszelek sajnos volt rá példa elrontok dolgokat, és mit gondoltok hogy maradjak nyugodt és mit csináljak vagy mit ne? nagyon izgulok
2015. jún. 26. 13:49
 1/7 anonim válasza:

Csak nyugalom. :)

Nálam mikor a vizsgabiztos beült hátra, azt mondta, képzeljem azt, hogy már megvan a jogosítványom, ő egy turista, az oktató idegenvezető, én meg a sofőr. :) Stresszeltem én is az elején, az első parkolásomat majdnem el is rontottam (szűk helyre kellett tolatnom, az az egy hely volt), de akkor is mondta a vizsgabiztos, hogy szépen, nyugodtan, megfontoltan. Nem kell kapkodni. Utána már ment minden, ahogy mennie kell. Szóval csak nyugalom, úgy vezess, ahogy eddig is, nem lesz probléma. :)

2015. jún. 26. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Oktatóm szerint ez az örök jó hozzáállás amit ismételni kell az embernek magában: " Nálam hülyébbnek is sikerült már " :D
2015. jún. 27. 00:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztatast mar nagyon ideges vagyok de enis ebbe hiszek, hogy a sokkal benabbaknak is sikerult akkor nekem mier ne:)
2015. jún. 29. 07:27
 4/7 anonim válasza:
Na, sikerült?
2015. jún. 30. 17:13
 5/7 A kérdező kommentje:
igen sikerült 0 hibapontal még most sem tudom elhinni, hogyan :)
2015. júl. 1. 19:50
 6/7 anonim válasza:
Gratulálok! Ügyes vagy :)
2015. júl. 4. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2015. júl. 7. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!