Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek van olyan, hogy...

Szerintetek van olyan, hogy valaki egyszerűen nem született arra, hogy vezessen?

Figyelt kérdés

Kétszer buktam már forgalmin. Azt hiszem az átlagosnál lassabban jöttem bele a vezetésbe, bár a végére azért már nem ment rosszul. Azonban a kuplungkezeléssel mindig voltak problémáim. Ez másfél éve volt, azóta nem vezettem.

Újra kéne csinálnom a kreszt, meg a 30 órát is, ami nem lenne baj, mert rám férne az ismétlés, de szerintetek érdemes lenne egyáltalán? Vagy van olyan, aki egyszerűen nem tud vezetni mert nem olyan típus?

2015. jún. 25. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
A negatív beállítottságú típus az esetleg. Nálad viszont van valami haladás. Ha van a családban kocsi, akkor sokat gyakorolj mellék-, vagy határi utakon, amíg nem sajátítsz el némi rutint. Csak azután iratkozz be tanfolyamra, de olyan helyre, ahol tudnak oktatni.
2015. jún. 25. 18:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok ember vezet, akinek nagyon nem kéne. Szerintem nézz magadba: Ha motivált vagy, hogy vezess, akkor fektesd bele a munkát.

A nejem egy év alatt tette le a forgalmi vizsgát. Pát év elteltével jobban vezetett, mint én. (havi több 1000 km-t vezetek).

Ha a motiváció nincs meg, akkor a taxival jobban jársz...

2015. jún. 25. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Senki nem született a vezetésre. Ahhoz fel kell nőni, azt meg kell tanulni.

Aztán van aki korábban érik meg rá, van, aki később. van, aki gyorsan belejön, van aki lassan...

Én 33 évesen "értem meg" rá, és 63 óra kellett, hogy vizsgázni menjek. Akkor sem önszántamból, hanem mert az oktató azt mondta, menni fog.

2 hónapja volt ez, és félelem nélkül vezetek (igaz, ehhez kellett plusz egy óra a saját kocsinkkal).

2015. jún. 25. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Sok gyakorlás és majd belejössz. Van akinek több kell, mint másnak. Ezzel nincs semmi baj, nem lehet mindenki egyforma.

Te még így is a jobbik eset vagy, mert van önkritikád. Van aki semmivel nem vezet jobban nálad, de azt hiszi magról hogy ő a Schumacher. Na az ilyenek szoktak akár ártatlan családokat kiírtani a hülyeségükkel.

2015. jún. 25. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!