Mekkora kárt okoz az autóban, ha behúzott kézifékkel indulok el?
Figyelt kérdés
Mikor elindultam, nem engedtem ki a kézit, kiment a fejemből. Éreztem, hogy gáz van, de nem tudtam mi, és váltottam 2-esbe, de alig nem ment az autó, és akkor vettem észre, hogy mi van. Pár métert tehettem meg így. És nagyon parázok, hogy tönkretettem, és anyám ki fog nyírni akkor. Lehet valami baja? Vagy ez nem romlik el olyan könnyen, csak ha sokszor csinálja az ember?2015. jún. 24. 02:02
11/14 anonim válasza:
Megkímélt állapotban női tulajtól:)Eke szarv az való nektek nem autó,mielőtt megkóstolnál nem velem nem fordult elő soha mivel elektromos a kézifék:)
12/14 anonim válasza:
krisan9:
Hű, ez aztán dicsőség. Ja, mégsem.
14/14 anonim válasza:
Velem is többször előfordult már, nem lesz semmi baja az autónak.Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!