Melyik autót választanátok?
Mindet kipróbálnám, hogy lássam, melyik jobb a vezetési stílusomhoz. Közben pedig felmérném, hogy az esetleges helyigényem (utas / nagyobb tárgyak szállítása) az autók méretét figyelembe véve melyiknél a legjobb.
Ismeretlenül a yarist venném, de ez a fenti szempontjaim figyelembe vétele nélkül.
Mindegyikbe beültem, de a Skodában és az Opelben "nem estek kézre" a dolgok. 3000 km-t fogok vezetni egy hónapban, ahhoz kell hogy kézre essenek a dolgok. Pl. ne a pohártartó alatt legyen a kis rekesz amibe pl. a napszemüveg van. Ez persze csak a motorikus, stb. teljesítmény után jön, de igen fontos dolog volt. De jól megy a kis yaris, meg még félautomata váltósd amiről nem is tudtam. Szóval egyre nagyobb a szerelem:)
Bár van aki azt mondja h. mivel nicns kuplung azért az annyira nem jó, hát én ehhez nem értek, de nagyon kényelmes így vezetni.
Szerintetek?
Fabia!!
Ha sokat mész vele, és országuton csak a Fabia, kevés a fenntartása országuton keveset eszik, és birja a strapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!