Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót választanátok?

Melyik autót választanátok?

Figyelt kérdés
Toyota Yaris 1000 cm3, Opel Corsa 1300cm3, Skoda Fabia 120-1400 cm3, nagyjából 2000-2004 közöttiek, és egy árban vannak. 3000 km-t kellene menni vele havonta, azért a fenntartása se legyen túl sok és nagyon kényelmetlen se.
2010. márc. 1. 22:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
csak Toyota
2010. márc. 7. 13:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Toyotát ne, tapasztalatból mondom, fiatal corollám mindig szervízben volt
2010. márc. 7. 16:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönet a válaszért. Mai napon megvettem: Toyota Yaris klímával.
2010. márc. 8. 21:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Mindet kipróbálnám, hogy lássam, melyik jobb a vezetési stílusomhoz. Közben pedig felmérném, hogy az esetleges helyigényem (utas / nagyobb tárgyak szállítása) az autók méretét figyelembe véve melyiknél a legjobb.

Ismeretlenül a yarist venném, de ez a fenti szempontjaim figyelembe vétele nélkül.

2010. márc. 9. 07:44
 15/16 A kérdező kommentje:

Mindegyikbe beültem, de a Skodában és az Opelben "nem estek kézre" a dolgok. 3000 km-t fogok vezetni egy hónapban, ahhoz kell hogy kézre essenek a dolgok. Pl. ne a pohártartó alatt legyen a kis rekesz amibe pl. a napszemüveg van. Ez persze csak a motorikus, stb. teljesítmény után jön, de igen fontos dolog volt. De jól megy a kis yaris, meg még félautomata váltósd amiről nem is tudtam. Szóval egyre nagyobb a szerelem:)

Bár van aki azt mondja h. mivel nicns kuplung azért az annyira nem jó, hát én ehhez nem értek, de nagyon kényelmes így vezetni.

Szerintetek?

2010. márc. 10. 07:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Fabia!!

Ha sokat mész vele, és országuton csak a Fabia, kevés a fenntartása országuton keveset eszik, és birja a strapát!

2010. szept. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!