Ilyen magas fordulat tönkre tesz egy ilyen öreg kocsit?
Figyelt kérdés
1.0-ás,96'-os Suzuki Swiftről van szó. Fordulatszámmérő nincs benne,de mostanába' előfordul 60-70,akár 80-ig pörgetem másodikba.Akkor elég jól húz,de nem hiszem,hogy túl jót tesz Neki. Elvileg le van szabályozva a fordulatszám,de gondolom a hozzá közeleső érték már nem egészséges,ha gyakran pörög ott.
Amúgy sík terepen:
második 40-50-ig
harmadik 70 körüli sebességig
negyedik 100-110,attól függ mennyien vannak előttem,és mennyivel mennek. Ezek a motorhang alapján megfelelő értékeknek tűnnek,szerintem még "egészséges",nem úgy,mint a másodikba 8o-ig :)
Hozzáértő válaszát várom!
2015. jún. 23. 19:13
1/2 anonim válasza:
Nagy baja nem lesz. De 5-be mikor teszed?
2/2 A kérdező kommentje:
Ha vannak előttem lakotton kívül,akkor már 9-nél felszoktam.De van,hogy városban 60-nál is megy az 5,ha sokáig nincs lámpa.
2015. jún. 23. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!