Mennyi lehet a fogyasztása egy Audi RS6-nak?
Figyelt kérdés
5000 ccm, 700 le2015. jún. 23. 18:28
11/22 anonim válasza:
azt abt műhelyt lekontározni.....hat nem mondom,nagyon képben lehetsz tuning ügyileg......
12/22 anonim válasza:
igen, elegge kepben vagyok.
Az ABT meg a jobbak koze tartozik, de 700Le toluk is komolytalan.
13/22 anonim válasza:
Ez kb 30%-os teljesitménynövekedés egy RS6-nál, legalább a fele a futószalagról legördült RS Audiknak fel is van tuningolva, olyan minőségben, mintha gyári lenne.
14/22 anonim válasza:
hulyeseg. egy kis tuningceg SOHA nem tud olyan minoseget csinalni mint egy gyar. Egy 700 loeros teljesitmenyhez uj motort kellene fejleszteni, ezek a cegek meg feltekerik a turbonyomast, adnak neki tobb uzemanyagot aztan szevasz.
Ha meg kifingik akkor a tulaj artatlan keppel megy az autogyarhoz reklamalni hogy hat nem tudja mi tortent.
15/22 anonim válasza:
14-es ,most jobb lett volna ha inkább csöndben maradsz....
16/22 A kérdező kommentje:
Ha a 700le komolytalannak szamit, akkor mi szamit komolynak? Milyen típusú (gondolom) autóval ertek el? Nem nagyon vagyok képben az abt tuninggal.. (Bocsi a helyesirasert. Telorol vagyok)
2015. jún. 24. 15:52
17/22 anonim válasza:
# 15/16
aham. vegul is 16 eves motorfejlesztoi tapasztalat van mogottem, nyilvan nem tudom mirol beszelek.
18/22 anonim válasza:
"akkor mi szamit komolynak?"
Keves olyan tuning van az utcan amit komolyan lehet venni.
19/22 anonim válasza:
"Keves olyan tuning van az utcan amit komolyan lehet venni."
Na ez a komoly kategóriába tartozik.
20/22 anonim válasza:
hát hogyne kedves 17-es....az itt válaszolók 90%-a ezt állítja magáról amit te.......hogy fejlesztő,meg tervező mérnök,meg az egész autóipar nem létezne ha az ő rendkívüli szaktudása és tapasztalat nem lenne......azt közben meg mondjátok itt a vakot.......menjél inkább fejlesz magadnak egy új életet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!