Első autónak szerintetek egy BMW E36 /E46 mennyire lenne ideális? A 2 modelt kb mennyitől lehet megvenni nem túl lelakott állapotban?
nem kezdőnek... modern kocsit már nem is találnál kisebb teljesítményen, egy swift 100 lóerős
gyári állapotúvá pedig ne akard tenni a lelakott e36-osokat, mert amit te a kérdéshez gondolható bérszínvonalon meg tudsz venni, az megy még 2-3 műszaki ciklust és mehet a kukába
316 nem megy
318 kezdőnek jó de buta 4hengeres
320tól felfelé már kezdő kezében csak ésszel és bekapcsolt asc vel!
M3 meg a 330 stb. nagymotorosok nem kezdőnek való! Max 325ig de a 25 is télen veszélyes kezdőnek!
A nem túl lelakottat csak mazohista szerelő rakja rendbe magának így vagy veszel kintről egy szépet 4000euroért vagy egy hazai átlagost és toltozod foltozod....
A lelakottat rendberakni csak hobbyként éri meg ha magadnak csinálod és van 40-50% kedvezményed alkatrészekre,stb.
100Le feletti hátsókerekessel ésszel télen!
Én 10éve friss jogsisként egy 125Le 924el nedves őszi napon a taknyos S kanyarban két sávot elfoglalva járdától járdáig mentem végig! ...hogyha ott jön szemből valaki!
Szerencsémre nemjött, de így is kezdőként túl későn fogtam meg, csak a vízelvezető árkot kerültem el...
Hozzáteszem azóta is csak rwd kocsim volt, utálom az fwd t, de nagyon ésszel télen!!!
100Le vagy 1/10 Le/Kg arány legyen a határ! De ott is nagyon ésszel és asc/dsc/abs/stb. verzios kocsit nézzél!
köszönöm a válaszokat, persze vigyázni fogok főleg télen a hátsókerekesekkel:)Vezettem már párat.
Kicsit félreértettetek, nem lelakott kocsira gondoltam, hanem olyan ami aránylag normális állapotban van, max pár apróbb hiba van rajta, és ezt-azt kéne csak megjavítani-helyrehozni.
A keret kb 600-850 környékén lenne, idővel több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!