Dekker kérdése:
Szerintetek melyik a jobb? : aprillia af1, cagiva mito, honda nsr, suzuki rg vagy a jó öreg simson?
Figyelt kérdés
50es kategoriába2015. jún. 22. 21:34
11/19 A kérdező kommentje:
igazad van prima nem mito az 50es bocsi...amugy simson is ki kell fogni meg annyibol más hogy egy kevesett értö is hozzá tud nyulni mert nem bonyolult köszönöm a válaszokat
2015. jún. 24. 16:38
12/19 anonim válasza:
nem gányolni kéne a simsonokat normális olajat gyertyát... stb beletenni (sok gyökérnek mondom nem mindegy milyen van benne) aztán akkor nem hagy ott sehol az én simsonnommal simán elmernék menni egy 1000km túrára
13/19 anonim válasza:
Almáska, jövőhónapban megyünk Ferrara-ba motorral, ha gondolod gyere velünk, ha jössz, esküszöm én is előveszem az 50-es AF1 Aprilia-mat és azzal megyek, meglátjuk meddig jutunk vele, bár az AF1-es járt már lábán vagy 13 éve Triesztbe, onnan már nem messze van Ferrara, persze az autópályákat kihagyjuk, gondolom nem kell mondani hogy miért. Ha annyira bízol a simsonba akkor belevágsz, a benzint, olajat állom!
14/19 S70E válasza:
Hali!Az a helyzet,hogy a felsorolt gépek mindegyike teljesen jó arra,amire tervezték őket(természetesen a Simót is beleértve)!Attól függ,hogy milyen módon szeretsz motorozni,(persze a segédmotor korlátain belül,ugye max 40 Km/h!).Ezt vedd fontolóra,és ezután válassz.
15/19 anonim válasza:
13-as én benne vagyok te állod a benzint az olajat bele de én választom ki melyiket, de ha kibírja akkor az összes motrodat eladód és simsont veszel
16/19 anonim válasza:
Intézd el a papírokat hogy a simson-od kimehessen az országból, nemzetközibiztosítást stb., a távolság olyan 900 km ha az Alpok alján tépünk végig, 80 km/h átlagtempóval számolva 12-13 óra az út, ebből olyan 250-280 km emelkedős út. (Nem tudom mennyi a simson utazója, az AF1-es 80-85 km/h-t simán tudja tartósan)
17/19 anonim válasza:
Almáska, megvannak a papírok hogy a simson mehessen külföldön? Jelezz és hétfőn indulhatunk!
18/19 anonim válasza:
Hát hétfőn biztos, hogy nem indulunk sehova csak én munkába! :D Tudod valakinek dolgoznia is kell.
19/19 anonim válasza:
Na, pedig bíztam benne hogy az Alpok alján kiégethetem a kipufogót az AF1-en. Jó munkát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!