Szerintetek egy 2011-es passatban sok a 240ezer km?
Akkor főleg :)
Elnézést, nem tudtam hogy leálltak a gyártásával!
Egy kicsit, de nem kirívó.
A 2005-ös dízel Astrámban most van 300.000km.
Hidd el nekem sem hobbim, hogy Pécs és Budapest között járkálok.
Csak épp meguntam, hogy 4 évig nem kaptam munkát és lógathattam a lábam nulla bevétellel ha akartam ha nem.
Ha valaha is dolgozni akartam, muszáj volt Pesten munkába állnom. Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy nyugdíjas koromig emiatt Bp-en éljek. Ha adódna lehetőségem Pécsen, azonnal abbahagynám az ingázást még akkor is ha nettóban 50-60 ezerrel kevesebb lenne a fizetésem. Ugyanis ennyit költök havonta gázolajra saját zsebből. Tehát még így is egálban lennék. De azóta is egy mérnöki jellegű diplomával, két nyelvvizsgával legfeljebb a teszkóba tudtam volna elmenni árufeltöltőnek, vagy közmunkásnak. Az pedig nem perspektíva. Disszidálni sem szeretnék.
Ez csak az én egyedi esetem, de gondolom számtalan más oka is lehet.
"Nekünk 2005-ös autónkba van 150 ezer, és napi rendszerességgel van használva. "
Korábban már írtak erre vonatkozó hozzászólást. Naponta volt használva, de mire és mennyit?
A motor számára az az ideális állapot, ha állandó hőmérsékleten állandó teljesítménnyel hajtják leállítás nélkül >>ha tartósan autópályáznak fele. Nem kizárt, hogy ha szétdurrantanánk a két említett blokkot akkor a magasabb futásúban lennének kisebb kopások. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!