Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek egy 2011-es...

Szerintetek egy 2011-es passatban sok a 240ezer km?

Figyelt kérdés

2015. jún. 22. 17:40
1 2
 11/17 Beviz Elek ***** válasza:
39%

Akkor főleg :)

Elnézést, nem tudtam hogy leálltak a gyártásával!

2015. jún. 22. 19:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy kicsit, de nem kirívó.

A 2005-ös dízel Astrámban most van 300.000km.

2015. jún. 23. 09:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Sosem értettem miért érné meg valakinek Győrből Pestre járnia dolgozni...azért belehajtani ennyi km-t egy kocsiba?Annyival nem hinném hogy többet keresnek Pesten,akkor meg ugye inkább már Ausztria...
2015. jún. 23. 11:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Például ha fizetik a benzint, és a kocsi se az övé hanem céges, akkor bőven megéri, vagy ha annyival többet keres, vagy nem akar pestre költözni, viszont minden nap látni akarja a családját. Sok dolog lehet. Amúgyis csak példának lett írva.
2015. jún. 23. 12:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Hidd el nekem sem hobbim, hogy Pécs és Budapest között járkálok.

Csak épp meguntam, hogy 4 évig nem kaptam munkát és lógathattam a lábam nulla bevétellel ha akartam ha nem.

Ha valaha is dolgozni akartam, muszáj volt Pesten munkába állnom. Azt viszont el nem tudom képzelni, hogy nyugdíjas koromig emiatt Bp-en éljek. Ha adódna lehetőségem Pécsen, azonnal abbahagynám az ingázást még akkor is ha nettóban 50-60 ezerrel kevesebb lenne a fizetésem. Ugyanis ennyit költök havonta gázolajra saját zsebből. Tehát még így is egálban lennék. De azóta is egy mérnöki jellegű diplomával, két nyelvvizsgával legfeljebb a teszkóba tudtam volna elmenni árufeltöltőnek, vagy közmunkásnak. Az pedig nem perspektíva. Disszidálni sem szeretnék.

Ez csak az én egyedi esetem, de gondolom számtalan más oka is lehet.

2015. jún. 23. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát eléggé sok. 4 év alatt 240 ezer km... Nekünk 2005-ös autónkba van 150 ezer, és napi rendszerességgel van használva. Szerintem túl van hajtva, és nyilván munka autó volt.
2015. okt. 18. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nekünk 2005-ös autónkba van 150 ezer, és napi rendszerességgel van használva. "

Korábban már írtak erre vonatkozó hozzászólást. Naponta volt használva, de mire és mennyit?

A motor számára az az ideális állapot, ha állandó hőmérsékleten állandó teljesítménnyel hajtják leállítás nélkül >>ha tartósan autópályáznak fele. Nem kizárt, hogy ha szétdurrantanánk a két említett blokkot akkor a magasabb futásúban lennének kisebb kopások. :)

2015. okt. 18. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!