Szerintetek egy 2011-es passatban sok a 240ezer km?
" Apukám minden nap dolgozni jár vele, bevásárlás, belföldi nyaralás, azalatt napi utazások, idős rokonokat fuvarozni."
Ha apukád mondjuk Kecskemétről, Hatvanból vagy Székesfehérvárról járna dolgozni Budapestre, akkor neki is ennyi jönne össze. Mocskos nagy távolság igaz? :D
Futárkocsi lehetett két műszakban Bp-Bécs..vagy akármi...
a motor ha nem füstöl, akkor nyerő vagy..
persze nézd meg milyen sűrű az olaj benne...ha nagyon, akkor annyi. ja , természetesen hidegen.
Azt azért ne nézd, hogy mennyi helyre mentek a fiestátokkal. Ha én napi 5x elmegyek boltba, de oda-vissza csak 4 km, akkor is csak évi 7 ezret mentem. Ellenben ha mondjuk heti 2x indítom be, de megyek 500-500km-t az évi 50 ezer. Vagy valaki teszem azt Győr és Pest között ingázik naponta azis megy évi 50-60 ezret.
Kérdező, szerintem nyugodtan megveheted. Ha esetleg lassan kettőstömegüt meg turbót kell cserélni, akkoris megáll az egész 500-600 ezerből. Egy ilyen autó kerül kb 3M-ba, tehát 3,5Mért lesz egy olyan autód amire így egy darabig semmi gondod nem lesz. Ennyi km-t csak autópályán lehet beletolni, ott meg sokkal lassabban kopnak az alkatrészek (többnyire állandó sebesség, jobb utak stb). Ellenben az újkori ára harmadáért vetted, szóval ha eladod te is 4 év múlva, buksz rajt mondjuk 1,5-2M-t, nem 6-7-t, mint aki újonnan vette.
Ilyen korú Passatot csak és kizárólag 1.9PDTDI-vel vennék. Ha ez van benne, akkor egyáltalán nem sok, most kezd bejáratódni.
Más motorokról utánaolvasnék a fórumokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!