Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg meg lehet utálni a...

Tényleg meg lehet utálni a vezetést a tanulás alatt? Van itt aki ilyen?

Figyelt kérdés

Igaz, én még csak 17 órát vezettem le, de előtte is vezettem már kihalt utakon "feketén", és én az oktatás részét is imádom, élvezem, és utálom, ha vége az órának, legszívesebben állandóan csak vezetnék jönnék-mennék :DD még akkor is, mikor az oktatómnak rossz napja van, és totál bunkó velem, akkor is élvezem az egészet.. viszont egy barátnőm eleinte szerette, aztán valamiért "megutálta", úgy ült be a kocsiba, hogy neki ehhez nincs kedve, stb.. nem is vette komolyan, bár elsőre levizsgázott, és ez 1 éve történt, azóta talán 1-2 alkalommal vezetett csak. és az anyja is ilyen, több, mint 10 éve van jogsija, de sose vezet kb, mert utálja.. :O nekem ez annyira elképzelhetetlennek tűnik, hogy ha ott a lehetőség, hogy kocsival eljutni akárhova, ők inkább buszoznak, vagy nem mennek sehova (ha olyan a hely, ahova nem lehet távolsági busszal elmenni, vagy mozi, ha úgy van vége a filmnek, hogy nem érik el az utolsó buszt, akkor nem mennek, stb)

szóval most ne nézzetek hülyének, de számomra ez elképzelhetetlen, imádom a vezetéssel járó "szabadságot"... (oké ilyen benzinpénz és stb témába ne menjünk bele, nyilván nem fogok reggeltől estig csak vezetni össze vissza :D)

szóval van itt olyan, akinek van jogsija és nem vezet, mert utál? vagy aki azért nem csinál jogsit, mert nem akar, vagy tudja, hogy utálná az egészet? :O

csak érdekel, ha van ilyen, hogy miért, stb :)

2015. jún. 22. 14:43
 1/2 Beviz Elek ***** válasza:
Sógornőmnek több mint 1 éve van jogsija, nem vezet.
2015. jún. 22. 15:08
 2/2 anonim ***** válasza:
Volt egy kollégám akinek az anyja erőltette hogy tegye le a jogsit. Le is tette de csak 1-2szer vezetett autót, nekik nem volt autójuk és ő se vett pedig lett volna rá pénze.
2015. jún. 22. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!