Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi senda xtreme motoromban...

Derbi senda xtreme motoromban nincs erő miért?

Figyelt kérdés
5. sebességig semmi baja de nem igazán tud kipörögni és ha 6. ba felrakom akkor visszaesik a sebesség és 3. ba tehetem vissza. 55km/h végsebességre volt eddíg képes így viszont amint van egy kis emelkedő ami szabad szemmel alíg látható már annál 45km/h sebességre visszaesik. Folytás nincs a motorban. Előző tulaj 90-100km/h között használta. A henger új kb 3500km lehet benne. A karbi meg teljesen olajos. Mi lehet az oka hogy nincs benne erő, és mitől nem akar menni?

2015. jún. 21. 19:49
 1/6 A kérdező kommentje:
fékeket megnéztem és nem szorulnak :D
2015. jún. 21. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Mekkora a kompresszió?
2015. jún. 21. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Előgyújtás megfelelő? Stroboszkóppal le tudod csekkolni.
2015. jún. 21. 22:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom megmérni a kompressziót?
2015. jún. 22. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Kell egy kompresszió mérő, ezzel lehet a sűrítési végnyomást megmérni. A gyertya helyére lehet betekerni vagy csak odafogni. Igazából ez több hengeres motorokhoz jó, mivel nem pontos, inkább csak viszonyítani lehet vele hogy melyik henger halott. Nem tudom mennyi a gyári adat meg hogy milyen motor ez, de ha sikerül 8 bar körül mérned, az nem rossz.
2015. jún. 22. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából a probléma nagy része már megoldódott csak az 5. sebesség fura búgó hangot ad ki és 60km/h max sebességre képes így a motor de 6. sebességbe fel se tudom tenni a motort mert nem pörög ki az 5. sebesség. Majd a hétvégén elviszem szerelőhöz.
2015. jún. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!