Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Isolator vagy NGK gyertya a...

Isolator vagy NGK gyertya a jobb 2T motorokba, kerti gépekbe?

Figyelt kérdés

2015. jún. 20. 11:51
 1/6 petizacc ***** válasza:
Mára az Isolátor gyertyák 90%-a hamisítvány, szóval inkább NGK.
2015. jún. 20. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
De a 2T autókba és a 2T motorokba mindíg is Isolator gyertyát kellett tenni. Nekem van egy 207-es babettám és abba NGK gyertyát vettem, ami 2 hétig bírta. Utána Isolatort vettem bele 1,5 éve benne van és elsőre indul mindíg! Akkor most melyik a jó?
2015. jún. 20. 12:04
 3/6 petizacc ***** válasza:

Kellett!

Ezen van a hangsúly.

Anno a Simsonokba is gyárilag azt tettek, mára meg mint már írtam, 90%-uk hamisítvány.

( [link]

Ami nem azt jelenti, hogy az NGK-t nem hamisítják, de kisebb arányban véleményem szerint.

( [link]

Ha mindkét gyertyából sikerül eredetit kifogni mindkettő hosszú ideig fogja bírni. Persze, ahhoz hogy ez megvalósuljon a megfelelő gyertyát kell venni az adott motorba.

2015. jún. 20. 12:15
 4/6 petizacc ***** válasza:

Bocs, rosszak a linkek.

Szóval:

[link]

[link]

2015. jún. 20. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Championt, Brisket kell venni, de a kérdésre válaszolva az eredeti NGK az nagyon jó. Olyan meg már nincs hogy eredeti Isolator.
2015. jún. 20. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Champion, és a Brisk vált be kertigépbe (2T és 4T egyaránt), Simsonba.Robogóba NGK-t használok, az se rossz.
2015. jún. 20. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!