Skoda fábia információs kijelző probléma?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy nincs benne?
a helye ott van
de sehogy se tudom bekapcsolni :D 2004es
2015. jún. 20. 11:24
1/9 anonim válasza:
Hivatalos szervízbe kéne elmenni, hogy megmondják van-e benne, vagy valami rossz-e.
2/9 anonim válasza:
Most miről van szó ? A fedélzeti szám.gépről ? Ha igen, akkor lehetséges hogy nincs benne.
3/9 A kérdező kommentje:
fedélzeti kompjuter van az autoba
a fordulatszam meronel ki is ir dolgokat
(atlagfogyasztas, meddig eleg a benzin stb)
viszont
a kozeppen levo nagy kijelzot sehogy se tudom bekapcsolni :(
2015. jún. 20. 15:21
4/9 anonim válasza:
Középen neked nincs kijelző, csak az RS változatban van de abban is nagyon ritka.
5/9 A kérdező kommentje:
2015. jún. 20. 18:24
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
az csak olyan infókat közöl, mint ahogy felettem szóló írta. Olajnyomás, ha tankolni kell, akku gondokat meg hasonló figyelmeztetések.
8/9 anonim válasza:
átlagfogyasztást, meddig elég a benzin-t hogy írja ki? 12 éve van Fabia-m de én még ilyet nem láttam benne, de hogy itt olvastam, kiváncsi vagyok rá. Hogy kell megnézni vagy beállítani? Előre is köszi a segítséget! :)
9/9 anonim válasza:
8#,az ablaktorlo vegen levo gombokat hasznald.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!