Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 15"-os alufelni állna...

Milyen 15"-os alufelni állna jól egy régi Swiften?

Figyelt kérdés

Nem tudok választani, olyan vagyok mint a nők a cipőkkel, stb.

Nem fog többet fogyasztani mert 1.6-os 5 ajtós (motorcserés volt). Futómű és fékek az utolsó csavarig felújítva. Nyomtávszélesítés mire jó?

2015. jún. 19. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem alá se fér. Max peres gumival. Na de minek olyan egy Suzukira?

Gagyi kinézete lenne.

2015. jún. 19. 22:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Aláfér.
2015. jún. 19. 22:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem ülteted, akkor aláférhet peressel, de úgy kicsit bután fest a kocsi, én maradok a 14-es papucsoknál, az se nem túl sok, de jobban mutat a gyári 13-asoknál :)

Kérdésedre válaszolva én valami sűrű, vékonyküllős kereket raknék rá, főleg, ha ekkora méretben gondolkozol. A kevés küllő mögött aránytalanul kicsinek fog látszódni a fék (főleg hátul, ha a gyári dob van rajta). Nem írtad milyen színű a kocsi, de a helyedbe ha sötét színe van, akkor valami világos-fémes kereket adnék neki, ha világos színe van, akkor valami sötét szürkét vagy feketét, ha pedig semleges színe van (fehér, szürke, fekete), akkor valami élénk színűt.

A nyomtávszélesítéstől stabilabb lesz az autó (mivel kijjebb kerülnek a kerekek), de lehet ahhoz is variálni kell a kerékjáraton, főleg ekkora keréknél. Egy negatívos felnivel amúgy elintézhető a dolog.

Megjegyzés: ekkora keréknél számolj azzal, hogy csalni fog a kilométer órád, nehezebb lesz tekerni a kormányt (nem sok régi Swiftben van szervó), a vékony gumi kirázza a lelked legutolsó foszlányait is, sőt még a menetdinamikája sem lesz feltétlenül jobb a nagyobb rugózatlan tömeg miatt. Ezt azért nem árt mérlegelned.

2015. jún. 19. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!