Milyen 15"-os alufelni állna jól egy régi Swiften?
Nem tudok választani, olyan vagyok mint a nők a cipőkkel, stb.
Nem fog többet fogyasztani mert 1.6-os 5 ajtós (motorcserés volt). Futómű és fékek az utolsó csavarig felújítva. Nyomtávszélesítés mire jó?
Szerintem alá se fér. Max peres gumival. Na de minek olyan egy Suzukira?
Gagyi kinézete lenne.
Ha nem ülteted, akkor aláférhet peressel, de úgy kicsit bután fest a kocsi, én maradok a 14-es papucsoknál, az se nem túl sok, de jobban mutat a gyári 13-asoknál :)
Kérdésedre válaszolva én valami sűrű, vékonyküllős kereket raknék rá, főleg, ha ekkora méretben gondolkozol. A kevés küllő mögött aránytalanul kicsinek fog látszódni a fék (főleg hátul, ha a gyári dob van rajta). Nem írtad milyen színű a kocsi, de a helyedbe ha sötét színe van, akkor valami világos-fémes kereket adnék neki, ha világos színe van, akkor valami sötét szürkét vagy feketét, ha pedig semleges színe van (fehér, szürke, fekete), akkor valami élénk színűt.
A nyomtávszélesítéstől stabilabb lesz az autó (mivel kijjebb kerülnek a kerekek), de lehet ahhoz is variálni kell a kerékjáraton, főleg ekkora keréknél. Egy negatívos felnivel amúgy elintézhető a dolog.
Megjegyzés: ekkora keréknél számolj azzal, hogy csalni fog a kilométer órád, nehezebb lesz tekerni a kormányt (nem sok régi Swiftben van szervó), a vékony gumi kirázza a lelked legutolsó foszlányait is, sőt még a menetdinamikája sem lesz feltétlenül jobb a nagyobb rugózatlan tömeg miatt. Ezt azért nem árt mérlegelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!