Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kamionnal (és amúgy) hogy...

Kamionnal (és amúgy) hogy kell előzni?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, az előzés menetét-szabályát vágom, de láttam olyat, hogy egy 25 év tapasztalattal rendelkező sofőr úgy előz, hogy kicsit lassít, amikor látja hogy szabad és egyenes út jön rágyorsít, hogy lendülete legyen (+szélárnyék?) és úgy előzi meg, azt mondta kamionnal is így csinálja.

Szerintem ez egy oltári nagy hülyeség, mert úgy rátapad a seggére hogy jóformán belemegy, meg mi van ha az előtte lévő fékezne? Úgy belecsattana mint a pcsa... de ő azt mondta hülye vagyok, majd meglátom, hogy ezt így kell, de én akkor sem vagyok hajlandó elfogadni, hogy így kellene. Oké, hogy lendület fontos, de ennyire nem kellene azért rátapadni (szerintem...).

Ki hogy van vele? Ne ferrárikra gondoljatok ahol lepadlózod és már megy 200 al, hanem hétköznapi autókról, és 40 tonnás kamionokról ahol nem csak a 500 lóerős traktorral mész.

2015. jún. 19. 19:03
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
főleg hogy a légfék még késik is, hát még a régi jószágoké amiken nincs ebs
2015. jún. 20. 01:47
 12/12 Beviz Elek ***** válasza:
Ha satufékezne,akkor nem tudnék megállni. Ezek nem gyorsulnak, nem ugrik úgy mint egy személyautó. Még a vontatóval lehet csapatni, de pótkocsival a hátulján már lehetetlen (pakolva).
2015. jún. 20. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!