Ezzel most lehet valamit kezdeni? Elvielg 125 ccm motor, de mégse?
Figyelt kérdés
Szóval,van egy Cagiva Roadster motor,125-ös,viszont nincs hozzá semmi féle papír,mert úgy került hozzánk,hogy ezt 50-esként használták. Nincs rajta rendszám,semmilyen papír,csak biztosítás.. Most ha a rendőr megállít vele,gondolom nem fogadja el ezt az indokot,mert szemmel láthatóan nem 50-es motor. Előző tulaja ment vele simán közúton,csak őt nem állították meg egyszer sem. Neten nézegettem,nincs sok infó róla,hirdetéseken nem láttam egye sem,szóval így eladási árat sem tudok megbecsülni,meg gondolom nem is egy keresett motor. Szerintetek mit lehetne ezzel kezdeni?2015. jún. 15. 11:13
1/7 szerencses85 válasza:
Ha akarod, használhatod 50-es papírokkal, csak ezzel nagy esély a bukásra, mivel látszik rajta, hogy 125ös. (A 2T hangja miatt lehet, hogy elhinnék) Mivel az eredeti papírjai nincsenek meg, nagyon kis esély van arra, hogy forgalomba állítsd, így marad az, hogy vagy eladod, vagy megtartod. Az állapotától függ, hogy mennyit ér, de így papírok nélkül szerintem 200 ezernél nem adnak többet érte.
2/7 anonim válasza:
első,egy kicsit elírtad az árat!kereken egy nullával!!!!
3/7 A kérdező kommentje:
Azért 20 ezernél többet ér,annyiból már lassan Simsont se veszek,kicsit gondolkozz masodik :) Mechanikailag rendben van,csak papirja nincs,ha azt nézed,maga egy simson blokk20 -30 ezer,ez pedig 125 ccm-es. Kérdéses ugye,hogy el tudom -e adni,de 20 ezerért biztos nem adnám el,akkor inkabb megtartom.
2015. jún. 15. 15:26
4/7 anonim válasza:
senki nem kérdezte mennyibe kerül egy simson!!!és lehet hogy elkerülte a figyelmed a dolog,ezért szólok,hogy elhiszem hogy nagyon szép meg jó a motorod,meg hogy 125köbcentis,csak az a baj,higy semmit nem ér,mivel papírok hiányában mindenre lehet használni csak arra nem amire ki lett találva:közlekedni!!!!!
5/7 szerencses85 válasza:
Ha akad olyan vállalkozó alak, aki 50esként használná, akkor bizony 100-200 körül ér. Nézegesd a használt motor piacot, papír nélküli 125ösök mind 100-200 között vannak állapottól függően.
6/7 A kérdező kommentje:
Ilyen felfogással....senki nem kérdezte a lenéző válaszokat,de nem mondom ezt :)
Tudod vannak elvetemültek,mint az előző gazdája,hogy ő elhiszi,hogy ez 50 es motor és vígan eljárkál vele,olyannak megéri a pénzt érte. Tegyük fel papírokkal ér 200-at,nehogy már papírok nélkül 20-at érjen.. Én úgy gondoltam,hogy 80 körül el lehet adni valami alkatrész,vagy használtmotorosnak.
2015. jún. 15. 16:06
7/7 A kérdező kommentje:
Na köszönöm a választ :) Amúgy nézegettem hirdetésekben,de nem valami keresett motor,alig lehet róla megtudni valamit
2015. jún. 15. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!