Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használtautót max. Hány...

Használtautót max. Hány km-rel érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
Pl. Toyota RAV4-est. Vidékről szeretnék feljárni vele dolgozni... (Ez havi kb. 2-3000 km-t jelentene.)

2015. jún. 14. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
11%
vegyünk két teljesen egyforma rav4-est.még a színük is kegyen ugyanolyan.az egyik láthatóan elhanyagolt szar,amire semmit nem költöttek,ránézésre annyit ment már mint gagrin űrhajója,de óra szerint csak 95ezer van benne!a másik szinte hibátlan és új állapotnak örvend,mert vigyázott rá a gondos gazdi,de óra szerint 270ezer van benne!mivel a magyarok 90%-a sajnos az elsőt venné meg innentől kezdve nincs értelme ennek a kérdésnek!majd ha egyszer(ami sajnos sosem fog bekövetkezni)kinőjjük ezt a betegséget,hogy km-et akarunk venni és nem állapltot,meg ha az embereknek lesz annyi realitás érzékük,hogy nem úgy akarnak majd tizenéves használtautlt venni,hogy abban maximum 50ezer km legyen,egy karcolás ne legyen rajta,és semmit ne kelljen rá költeni....majd ha ezeket levetkőzzük lesz miről beszélni,addig nem
2015. jún. 15. 08:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy nem minden magyar vásárol csupán km alapján. Én sem csupán km alapján vásárolok. De ameddig a Lexusomban levő 120 ezret nem érzem sok km-nek, addig ugyanezt a km mennyiséget egy szar márkánál már esetleg soknak érezhetem. Azt én értem, hogy a km állás az nem minden, de azért figyelmen kívül sem lehet hagyni. És igenis lehet jó ötlet a rav4 a passattal szemben, mert sokat kell földúton is járnom, ahova ugyan nincsen szükségem nagyobb terepjáróra, de egy személyautó kevés... Ráadásul biztonságosabbnak érzem a forgalomban a magasabb építésű autókat, mivel jobban átlátom az előttem levő forgalmat + emelkedőn, havas úton jól jöhet a 4 kerék meghajtás. Ha meg csak a gazdaságosságot nézem, akkor meg van a passatnal jobb megoldás is szerintem....
2015. jún. 22. 02:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!