Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire megbízható egy BMW...

Mennyire megbízható egy BMW 520d (2005-2007)? Vagy más (többit leírom)?

Figyelt kérdés
Gondolkodom egy ilyen autó vásárlásán. A kollégáim csak jókat mondanak róla, a neten amiket olvasok azok elég vegyesek de többségben jók. Ez lenne az első dízel autóm (jelenleg egy mazda 6-om van) kicsit félek is attól hogy valami baj lesz vele az úton például. Meg ezekbe 200e km körüli a futás (170e-240e km). Ez is kicsit elgondolkodtat. De megadták az alvázszámot, abból sokmindent ki tudok deríteni. Meg frissen szervizeltek. A mazdához 230e km van most, ahhoz nem kellet hozzányúlni csak a kötelezőeket elvégezni (2 literes benzin). Azért néztem az 520d-t mert sokkal kevesebbet eszik mint a 6-om (9l pályán klímával). Szóba jöhet még az Opel Insignia (2008-2009 körüli), ez is nagyon tesztik de opelről nem sok jót hallottam meg írták hogy sok a lerobbanás. Még az újjabb 6-os is játszik (2009). És az utolsó családi autó a Ford s-max (2007 körüli).

2015. jún. 14. 08:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mondeo, vagy A4. Én ezekben gondolkodnék.
2015. jún. 15. 14:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy jól karbantartott, frissen szervízelt 5 -öst nem fogsz kapni az fix. Eladás előtt nem szokták szervízelni a kocsit. Ilyet kifogni talán egy élet is kevés.
2015. jún. 16. 02:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Felsoroltból csak Bmw, mert utálom az Fwd -t, de ha neked nem gond akkor Toyota v. Mazda.

Bmw ből kicsit félek a dízeltől, mert 99% az a 200ekm kb. 400-500ekm és hááááát.....

Rwd ben még a Merciket nézd meg, szerintem a dízel motorjai jobbak.

Hogyha véletlen egy igazolt hihető keveset futott dizel bmw lenne az már jó.

Meg, hogyha bmw, merciben gondolkodsz én soros hat hengerest néznék, a legjobb henger elrendezés.

2015. jún. 22. 13:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Már boldog 530d tulaj vagyok. És a szervize árak nem is vészesen, nem sokkal komolyabb mint a mazdám volt. De viszont mindenben jobb nála.
2015. jún. 22. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!