Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi alapján döntitek el, hogy...

Mi alapján döntitek el, hogy milyen színű autót vesztek?

Figyelt kérdés

Nyilván ugye főleg új autónál van mód döntésre, használtból nyilván nem hagy valaki ott nagyon jó ajánlatot, mert nem a legjobban tetsző színű az autó.

Rengeteg mindenféle semmilyen szürke színű autó van az utakon. Ilyen szürke, olyan szürke, ezeket se értem, hogy sokan miért ilyen színt választanak és miért nincs több ezüst, kék, fekete, piros autó. Vagy pl. az is egy nagyon kellemes szín

Én amúgy kizárólag fekete színben vennék autót, akármilyenről is van szó. De sokan nagyértékű luxusautókat is ilyen-olyan szürkében, meg fehérben vesznek.

Én jelenleg a most kijött Skoda SuperB új modeljére gyűjtök, eszembe nem jutna valami szürke szín.

Habár az ezüst is nagyon szép!

[link]

2015. jún. 13. 09:58
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Szerintem autófüggő is, melyik autónak mi "áll jól". A saját autómat nem tudnám más színben elképzelni, annak a méretéhez és a formájához a diplomata kék illik. Viszont egy kis, kerek autó szerintem pirosban sokkal jobban fest. Persze ez a női nézőpont, és ha ne adj' isten, egy ezüst autó a jobb ajánlat, nem fogom otthagyni.
2015. jún. 15. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!