Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Péntek délután mekkora a...

Péntek délután mekkora a forgalom Budán?

Figyelt kérdés
Szolnokról mennék fel a lányommal holnap kocsival a mammut plázába megy a barátnőjével moziba. Olyan 6 fele érnénk fel. Nagyon rég voltam nappal Budapesten hajnalba meg késő éjszaka járkálok szóval nem tudom milyen dugók szoktak lenni. Menjek Pestre be és akkor Margit hídon át, vagy, Rákóczi, Petőfi hídról Buda? Melyik dugul be jobban?
2015. jún. 11. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Szolnokról a Margit hídon, kerülővel körbe a körúton és szívni a leszűkített Margit körúton?

Üllői úton be a körútig, balra át a Petőfi hídon, le a Műegyetem rakpartra, Végig az Attila úton, Széll Kálmán tér, Dékán utca, Retek utca, Mammut parkoló.

Ma napközben se volt dugó amikor dél tájban a Pénzverdétől mentem a Mammutba.

Ha a pályán mész, akkor mehetsz a Rákóczi hídon is, (bár a Könyves K. krt kissé lassú szokott lenni) a többi ugyanaz.

Este befelé ritka a dugó.

2015. jún. 11. 22:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Bocs, nem Retek, hanem Lövőház utca a vége.

[link]

2015. jún. 11. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!