Sü. Zoltán kérdése:
Suzuki néha nem indul. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Üdv.Van egy 93-mas ezres suzuki swiftem,ami újabban azt csinálja,hogy egy hónapban legalább kétszer nem indul be,amúgy minden nap megyek vele,és általában jól indul,nem rángat menet közbe.akksi jó,szépen teker az önindító akkor is ha nem indul.gyújtáselosztó fedél,rotor,kábelek,gyertya cserélve,benzint nyomja.2015. jún. 11. 18:31
1/4 anonim válasza:
Nem indul be utána vársz vele és elindul vagy mást is csinálni kell hozzá, hogy beinduljon?
2/4 A kérdező kommentje:
Volt olyan,hogy kis várakozás után beindult,de volt amikor már lemerítettem az aksit,és úgy bikáztuk be 2.0 dieselről akkor az beindította.Amikor toltuk kicsit nehézkesen kapta el.Most 3 napja megint nem indult,kivettem a középső gyertyát,hogy megnézzem van e szikra,szoltam indítsanak rá kb,kettőt fordult a motor és már beindult.Amúgy már kettő szerelőnél is voltam,de azt mondták,hogy a suzukinak nincs széria hibája.-várjam meg míg végleg elromlik és akkor tudna mit kezdeni vele,csak így egyedül nem utazok olyan bátran :(
2015. jún. 15. 18:01
4/4 A kérdező kommentje:
Hajtja rendesen.Van hogy kuplung nélkül indítok rá sebességbe,viszi az autót.
2015. jún. 18. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!