Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul elsőre? (99'...

Miért nem indul elsőre? (99' Suzuki Swift 1.3)

Figyelt kérdés
Eddig semmi probléma nem volt vele. Ma mentem vele ismerőshöz, mikor indultam volna haza indítózok de nem indul be. Pár perc indítózás után viszont ha beindul hibátlanul megy. Hozzáteszem van benne utólag beszerelt riasztó is tehát trükkös az indítása. A benzinszivattyú biztos hogy jó mert dolgozik a gyujtás ráadásakor. A riasztó indításgátlója is okozhat ilyen hibát?
2015. ápr. 11. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Cserélj gyertyákat
2015. ápr. 17. 09:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb 6000km-el ezelőtt lettek cserélve.
2015. ápr. 17. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor hibás az indítód.

De ha elvinnéd szerelőhöz, orvosolná a problémád maximum 10-15 ezer ft-ból.

Néha az autókra kell költeni sajnos.

2015. ápr. 18. 16:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Önindító teker benzinpumpa dolgozik. Pár napja olyat is csinált hogy beindult egy pillanatra aztán leállt. De nem mindig csinálja, úton pedig még soha nem állt le.
2015. máj. 9. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Töltéssel mi a helyzet? Aksi mikori? Tedd rá töltőre és nézd meg mit mutat.

Illetve húzd meg az ékszíjat, lehet, hogy laza és nem tölt a generátor.

2015. máj. 10. 16:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Látom nem értitek. Az akksit tavaly vettem az önindító teker benzinpumpa tölt csak épp a motor nem akar beindulni. De ezt se mindig csinálja általáben a rtiasztót sokáig nyomkodom idő után beindul onnantól semmi baj nincs.
2015. máj. 17. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Már kiderült hogy az injektor döglődik úgyhogy megyek lecumizom magam de köszönöm a válaszokat :'D :'O
2015. máj. 25. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!