Miért nem történt semmi a kézi fék behúzásával?
Egy nagyáruház parkolójában tegnap az eső után nagy sebességnél (60-70, a parkolóban ez nagy) behúztam a kézit és az autó lelassult, mást nem csinált.
Első kerekes, tudom faroltatni kézi nélkül, de mikor befaroltattam majd megint behúztam a kézit akkor is csak a kuplungkezelés miatt farolt a kézi semmit sem segített rá, sőt inkább rosszabb volt.
Egyébként kiválóan fog, nem gurul el a legmeredekebb lejtőn sem, viszont érdekes,hogy simán eltudnék menni behúzott kézivel, úgy hogy nem venném észre, tehát annyira mégsem erős, de nemrég lett megcsináltatva...
Kuplunggal "farolni"?:O
Egyébként meg van nyúlva a bovden mondjuk.
Valamint ha ilyen célból cibálod akkor nem úgy kell behúzni mintha állnál, hanem gomb benyom, kar határozott, gyors mozdulattal fel. Különben lassabban épül fel a fékhatás és nem fog be a kerék. Pláne egy Ignácon mondjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!