Benzines autóval kettes sebességben történt indulás okozhatott komolyabb gondot az autóban?
Figyelt kérdés
Piros lámpánál véletlenül kettes sebességben hagytam az autót, mert azzal foglalkoztam, hogy valaki majdnem belém jött és úgy indultam el. Éreztem, hogy fullad de ösztönösen gázt adtam neki és végül elindultam bár elég ronda hangokat adott. Benzines autóról van szó. Szerintetek okozhatott ez valami komolyabb kárt az autóban?2015. jún. 8. 23:24
2/6 Tomcatters válasza:
Nem hiszem ,viszont a kuplungot kicsit jobban megerőltetted a szokasosnál egy kis időre :)
4/6 anonim válasza:
Nem hinném, amúgy motorral indultam már el ötödikben... Kicsit necces volt, de ment :D Oké, ez nem megy akármivel, az én kicsikémnek roppant rövidek a fokozatai, azzal megoldható. Egyszer fordult csak elő.
Nyilván sokakkal megesik a másodikban indulás, motorral és autóval is. Ennyit azért ki kell bírnia néha egy járműnek.
5/6 anonim válasza:
Én egyszer 3. ban hagytam. Mondjuk én lefulladtam, mert kevés volt a gáz :D
Semmi gond nem lesz.
6/6 anonim válasza:
Egyszer megcsinálod semmi baja nem lesz.
A kuplung kap több terhelést, mert jobban csúsztatod kicsit. de ez nem okoz gondot ennyitől. Persze ha így városoznál napi szinten az csökkentené az élettartamot rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!