Most fogom megszerezni a B-s jogositvanyt, ahhoz szeretnek majd motort venni,300 ezer korul gondoltam. Mi lenne az idealis?
valtosat,falun elek,de kozel a varoshoz,jo lenne kivaltani a buszozast a motorral.
masodik,te baromi kedves vagy :)
"masodik,te baromi kedves vagy :)"
Az bunkóság, hogy leírtam egy tényt?
Jobban tetszene, ha belinkelnék ide ennyi pénzért néhány bontószökevényt, amivel csak rácsesznél? Gyűjts még hozzá, különben csak szopni fogsz vele, azt meg gondolom nem akarsz.
300 ezerből az életbe nem fogsz venni jó karban lévő megbízható autót főleg, hogy gondolom ebből a pénzből még át is akarod íratni.
mondjuk alapbol nem autorol volt szo...de nem is a tennyel van a baj,hanem a stilusaval. ha ezt,amit most leirtal,megtetted volna korabban,az szerintem nem fajt volna...es megse annyi h odadobsz egy "semmi"-t. egy kerdesre se muszaj valaszolni,de ha teszed,lehetnel kicsit kedvesebb vagy segitokeszebb...de lehet csak noi hiszti
a robogok az alacsony sebesseghatarral nem akadalyozzak a kozuti kozlekedest?
Ohh, basszus valóban, elnéztem a kérdésed, ne haragudj!
Na, de ez még mindig kevés info ahhoz, hogy bármit is lehetne ajánlani, mert csak annyi derül ki, hogy 50 ccm-is segédmotorokat vezethetsz. Mire használnád, hol használnád, tudsz-e motoron váltani, stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!