A jogosítványt télen vagy nyáron érdes megszerezni?
Figyelt kérdés
Illetve mikor olcsóbb?2013. nov. 7. 12:33
1/5 Sinead válasza:
Az ár egységes. Télen ha hó van, akkor lassabban kell menni, talán akkor egyszerűbb, de nem sok különbség van.
3/5 anonim válasza:
A tél szerintem jobb, mert oktató mellett találkozhat a tanuló élesben azokkal a szélsőséges helyzetekkel, amit a hó, a jég és az erős szél idéz elő.
Aki nyáron tanul vezetni, könnyű dolga van, hiszen csak a napsütés, max egy kis nyári zápor. Ezeknek a friss jogsisoknak 2-3 hónap önálló vezetés után egyedül kell megbirkózniuk a fent említett téli időjárással.
Árban pedig ugyanaz.
4/5 anonim válasza:
Nyáron jobb.
Ha télen vezetsz oktatóval akkor is javarészt tiszta úton fogsz menni, mivel jó esetben ledúrják a hótól az országutakat meg a város útjait. Ha meg véletlen találkozol az oktatóval jeges úttal akkor sem az alatt a pár óra alatt fogsz megtanulni csúszós úton vezetni.
5/5 anonim válasza:
En tavasszal csinaltam,jo idoben.Reszemrol nagy elonye elonye volt,hogy legkozelebb suru koddel es extrem idojarassal csak tobb mint 10000 levezetett km utan talalkoztam.Addigra a vezetes mar termeszetes volt,igy maximalisan tudtam koncentralni a megvaltozott utviszonyokra,nem kapkodtam vagy panikoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!