Ezen az autó tényleg 16-os felnik vannak?
Az van megadva,hogy 205/55 R 16-os a mérete, de én kicsit keveslem, nekem nagyobbnak tűnik. Mekkora felni, meg gumi lehet rajta, és mik az előnyei, hátrányai az ilyen méreteknek?
Nekem 17-esnek tűnik.
Nekem a Golf-on van 17"es ami kb ilyen és 225/45 R17 gyárilag is kb azonos kerékméretekkel jöttek ki. De ezen a Toledo-n is 17"es van.
Én azért érzem a különbséget a téli 15" és a nyári 17" között. Nem vészes, hosszabb távon is lehet használni, de észrevehető
Lehet 16-os, de akkor talán tényleg nem /55-ös. Képről szemmértékkel nehéz megmondani.
Nekem Opelon van gyárilag 17"-os kerekem: [link]
A téli meg 15"-os. Különbséget én csak annyit érzek, hogy a 17-es jobban ráz kevésbé komfortos. Elméletileg a tapadása jobb, de mivel utcai normál módban használom, nem versenyzek vele, ezt annyira nem veszem észre.
Használt gumit nem erőltetném
Vegyél inkább egy garnitúra újat
Igen. A coll növekedésével nem is egyenes arányban, hanem hatványozottan nő a gumik ára. A 17-esre még azt mondom, hogy megfizethető. De 18, 19-től már tényleg horror árak vannak.
A használt gumi árakat nem ismerem. Csak összehasonlítás képp, legutóbb 120 volt nekem egy garnitúra 225/45R17-ből újonnan márkás gumiból. A használt nyilván ennél olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!