Melyik a bulizós autó?
Figyelt kérdés
amivel lehet buliba járni és tetszik a csajoknak :D2010. febr. 27. 21:53
3/22 anonim válasza:
Még parkolójegyet se kell rá venni :D
4/22 anonim válasza:
Úristen... Fájdalmas kérdés. Régen 2-es Golffal jártam, azt is megnézték, már Bmw 530XD-m van, azt is megnézik de kb. am meg leszarják. Szóval nem a kocsidért fognak szeretni ebben biztos lehetsz. Mondjuk ilyen 1 szex erejéig lehet, de nem fognak utánad omladozni a nők. Szóval ha szexre keresel partnert, akkor beválik ez a "menő kocsival vagyok, ki ha én nem" dolog, de ha barátnőre vadászol szerintem felejtsd el, mert max ku.vát kapsz. Az én kocsimat sokan megnézik, de hát Audi,Mercedes,BMW. Ezeket ki nem nézi meg?
5/22 anonim válasza:
Mitsubishi Lancer EVO sorozat!!!! azéé az odab.szos járgány!!
sztem állat gépek,nekem is Mitsubishi-m van,de én nem csajozásra használom,habár van hogy megmutatom mit tud a kicsike,
6/22 anonim válasza:
Remélem ismered a viccet :D --> IFA
7/22 anonim válasza:
9/22 anonim válasza:
mehetsz szarral is,pénzt vigyél!
10/22 anonim válasza:
Party Barkas!! Olcsó, és sokan elférnek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!