Melyik autó gyorsul jobban VW PASSAT B62. 0 pdtdi VAGY ACCORD 7. GEN 2. 0 benzin? Illetve általában melyik jobb?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 22:52
21/24 Tomcatters válasza:
Hat a computer nekem varosba 8.5-9 l vegyes ugy durvan 7.5 autopalyan ugy durvan 6.5-6.8 de akkor ugyis kell vele menni meg valtogatni ... persze megtudok vele etetni siman 11-13 litert is
22/24 anonim válasza:
Ez a baj, elhiszem neked hogy erős az Accord, viszont a Passat még erősebb, legalább is érzetre. És szerintem ez a lényeg ha megyek az úton, és nyomom a gázt, akkor érezzem hogy megy. A számok ott senkit sem érdekelnek. És a Passatot nem kell 7200-ig pörgesd, hanem dizelnek még normális, 2500-3000-res fordulaton is nagyon megy. És itt még a fogyasztás is rendben van. Itt van a nagy előnyük a dizeleknek, ha nyomod nekik, akkor sem duplázódik a fogyasztás. Egy benzines is tud nagyon keveset enni, viszont ahogy elkezdel haladni, rögtön duplájára nő a fogyasztás.
23/24 Tomcatters válasza:
Az tény ,h a dieseleket nem kell forgatni. Teljessen mas a karakterisztikaja, dieselek alacsony mig benzinesek közepes es magas fordulatra vannak optimalizálva ah irtad :)
24/24 anonim válasza:
igen ez tényleg így van szerintem is,lehet benzinnel is keveset megitatni de akkor nem nagyon lehet dinamikusan haladni,viszont ha nyomva van neki akkor a meg iszik mint az állat.Turbódízellel elég dinamikusan lehet haladni alacsony fogyasztással is.Attól,hogy TDI-t szeretem még valóban nem rossz egyik sem.(bár a 2.0 PD nem a legjobb,eléggé bele lehet nyúlni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!