Suzuki Swift menet közben leáll, mi lehet az oka?
Adott egy 98-as 1.3-as Swift (8 szelepes, központis), amivel az a gond, hogy menet közben főleg 4. és 5. sebességben, legtöbbször kuplung kinyomáskor egyszer csak leáll, vagy nagyon alacsonyra esik vissza az alapjárat, és épphogy nem fullad le. Olyan mintha nem kapna üzemanyagot. Áram van, minden lámpa világít, amelyik gyújtáson is szokott. Nagyon időszakosan jelentkezik a probléma, általában egymás után rövid időn belül többször megismétlődik, utána többszáz kilométeren át semmi baja. A fulladások is rövid idejűek, csupán néhány másodpercig nem reagál, ha le is áll, utána pöccre indul. Benzinszűrőt nemegész egy éve cseréltem rajta.
Kutakodtam az interneten, és többeknek volt már hasonló problémája, de mindenhol más válaszokat találtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__404..
A befecskendezőházból jövő vákuumcsöveket ellenőriztem, meg is mozgattam járó motornál, de nem történt semmi. Alapjárat tökéletes, csak városon kívüli utazó tempónál jött elő eddig a probléma. Befecskendezőt csak a legvégső esetben cserélnék rajta. Sajnos ezen még nem lehet kiolvasni a hibát géppel.
Legeslegjobban olyanok válaszának örülnék, akiknek volt már hasonló gondjuk és sikerült kiküszöbölni, de természetesen minden hasznos válaszért nyomom a zöld gombot :)
Nagyon fontos lenne, mert heti szinten többszázat ingázok a kocsival és nagyon meg lennék lőve, ha lerohadna valahol. Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!