Kis Polskit vennék. Egyetemista vagyok, és 45km-re van az egyetem otthontól. Ti bevállalnátok egy kis polszkit?
nem vagyok gazdag, és egy ilyen kis aranyos első autóra gondoltam. szüleim azt mondják, ne, mert nem bírná ki a 45km-es távot. Nyíregyháza- Debrecen tévról lenne szó. 100 ft körül vennék egyet. szerintetek?
sajátom lenne, nem apuci meg anyuci bmw-je. vélemények?
ja azthittem hogy megelégelted hogy mindent megkapsz:| akk bocsi a bmw-set:S de a többi azt nemárt ha figyelembe veszed. pont most néztem át a kispolskikat a hasznaltauto.hu-n és van egy-kettő nekedvaló
[link] ezt megéri megvenni ha ilyet akarsz
vagy
[link] ez nemírja hogy kulcsos indítású,fel kell hívni. üdv előző voltam
köszike, nagyon rendes vagy;)
örülök, h van aki segít is;)
eleg sok "olcso" auto van. 100e Ft-ért
vétel ár elhanyagolható. mert kell KGFB fizetni, teljesitményadót fizetni, évenkénti müszaki vizsga... plusz ha az auto meghibásodik...
de ha lehet NE kis polákba gondolkozz. apámnak is az van. és az elmult 6 honap alatt már 200e Ft-ot ráköltött, és a verda '78-as...és 70-nél jobban nem lehet hajtani. és most sem jó...
én inkább a FIAT Panda, Uno 1,4 TD (5,5 l/100km a fogyasztása, csak nehéz jót találni.) Puntot. Fordbol a fiestát. trabibol az 1.1-est. Daihatsu Charade 1.0 TD (diesel) és társait javasolnám.
mivel napi szinten 45 kmet autoznál olcsobb,ha dizelt veszel. keveset fogyaszt. de télen nehezen indul. benzines előnye, hogy télen könnyen indul, de láb függö a fogyasztása.
aposomnak pl. 1 opel ascona 1,6 d-e van és 5L a fogyasztása 100-on. 100e-ért már azt is lehet venni. ővé is e honap végétől eladó lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!