Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legmegbízhatóbb Autó...

Melyik a legmegbízhatóbb Autó márka?

Figyelt kérdés
15 millió forintig, mit választanál? Használt Volvo esetleg? Mit tartasz ma a legjobb, legmegbízhatóbb autónak/autómárkának?

2015. jún. 5. 11:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem már eltűnt az, hogy melyik az egyértelműen megbízhatóbb autógyártó, bár a Mazda Skyactive motorai, meg a Hyundai/Kia szívómotorjai igencsak jónak igérkeznek.

Amúgy ha új autót veszel akkor bármelyik jó, hiszen amíg van rá garancia addig tényleg nem valószínű, hogy lesz valami baja. Ha meg van, úgyis garanciába megcsinálják, lásd VW konszern 1.2 TSI motorokat. A kérdés úgy helyes, hogy 5-6 év múlva melyek lesznek még mindig megbízhatóak, és szerintem azok csak a benzines szívómotoros változatok lesznek, amiket a válaszom elején említettem.

15 millióért engem abszolút nem érdekelne melyik mennyire megbízható, csak hogy stílusos, sportos, kényelmes legyen.

2015. jún. 5. 14:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát engem nagyon is érdekel a megbízhatóság, és a komfort! De azért köszi. Kia jó autó, olcsón "fillérekért" vagy használtan. De akár 3-5 milliót kiadni KIAra, az sok! Mikor 5 millió forintért már egy elég profi "neves" családi autót kapni! Igaz, ott nem lesz 7 év garancia.
2015. jún. 5. 14:18
 13/22 A kérdező kommentje:
Mikor 5 millió forintért már Használtan* egy elég profi "neves" családi autót kapni! Igaz, ott nem lesz 7 év garancia. Így helyesbítve! :)
2015. jún. 5. 14:19
 14/22 szántóvető ***** válasza:
28%

11-es:egyre több rémhír jelenik meg a neten.

[link]

bmw-kről is lehet olvasni láncszakadásos sztorikat bőven.

általánosságban elmondható hogy az alkatrészek minősége,mérete ki van centizve hogy éppen csak megfeleljen.másrészt meg agyonbonyolított konstrukciókat alkalmaznak.lehet hogy nem azonnal megy tönkre de ha baj van akkor az autógyár általában lapít,a tulaj meg milliós költséggel számolhat.

kérdező a merci amit linkeltél 7 személyes.kell neked ilyen autó? :)

volvo helyett inkább vennék más németet bár a saját linkemben lévő cikktől elbizonytalanodtam :D

2015. jún. 5. 14:42
 15/22 A kérdező kommentje:
Kell a nagy méret mindenképp. :) Most tudok meg épp többet a Mercedes-ről. A típusról.
2015. jún. 5. 14:52
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
Citroen. 42 éve azt hajtok, soha sem hagyott cserben!
2015. jún. 5. 14:56
 17/22 A kérdező kommentje:
Régen jók voltak, azt tudom :) Mostanra viszont, főleg az újakról semmi jót nem hallok. És némelyik 6-7 milliós alapfelszereltségű típusban, nincs klíma! vagy navi :D
2015. jún. 5. 16:00
 18/22 A kérdező kommentje:
persze a marhafontos automata parkolást, azt belerakják.. egy kis égett kuplung szag párosítással :D :)
2015. jún. 5. 16:01
 19/22 Koaxk Ábel ***** válasza:
54%

Az első válaszoló nem tudom mit szívott...

Nekem volt Audim, most BMW-m van, a családban van még Mercedes is, tökéletesen teljesít mindegyik, nem tudom honnan veszi ezt a badarságot amit írt.

Jah látom, a haverja vett valami bontószökevény Audit... no comment

2015. jún. 5. 16:07
 20/22 anonim ***** válasza:
15-ért bármilyen autót veszel, nagy lesz az értékvesztése. Ezért, akkor már újat/szalonautót vennék, ami garanciális. Például egy jól felszerelt C-E Mercit, Audi A4-A6-ost, 3-as, 5-ös BMW-t, azt' jó napot. Mazda 6-ból 10-ért full extrás autót kapsz, legerősebb dízel motorral, az is nagyon jó. Megmondom őszintén, hogy a Volvót semmire nem tartom, mert mind műszaki tartalomban, mind minőségben le van maradva a többihez képest.
2015. jún. 5. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!