Melyik a legmegbízhatóbb Autó márka?
Szerintem már eltűnt az, hogy melyik az egyértelműen megbízhatóbb autógyártó, bár a Mazda Skyactive motorai, meg a Hyundai/Kia szívómotorjai igencsak jónak igérkeznek.
Amúgy ha új autót veszel akkor bármelyik jó, hiszen amíg van rá garancia addig tényleg nem valószínű, hogy lesz valami baja. Ha meg van, úgyis garanciába megcsinálják, lásd VW konszern 1.2 TSI motorokat. A kérdés úgy helyes, hogy 5-6 év múlva melyek lesznek még mindig megbízhatóak, és szerintem azok csak a benzines szívómotoros változatok lesznek, amiket a válaszom elején említettem.
15 millióért engem abszolút nem érdekelne melyik mennyire megbízható, csak hogy stílusos, sportos, kényelmes legyen.
11-es:egyre több rémhír jelenik meg a neten.
bmw-kről is lehet olvasni láncszakadásos sztorikat bőven.
általánosságban elmondható hogy az alkatrészek minősége,mérete ki van centizve hogy éppen csak megfeleljen.másrészt meg agyonbonyolított konstrukciókat alkalmaznak.lehet hogy nem azonnal megy tönkre de ha baj van akkor az autógyár általában lapít,a tulaj meg milliós költséggel számolhat.
kérdező a merci amit linkeltél 7 személyes.kell neked ilyen autó? :)
volvo helyett inkább vennék más németet bár a saját linkemben lévő cikktől elbizonytalanodtam :D
Az első válaszoló nem tudom mit szívott...
Nekem volt Audim, most BMW-m van, a családban van még Mercedes is, tökéletesen teljesít mindegyik, nem tudom honnan veszi ezt a badarságot amit írt.
Jah látom, a haverja vett valami bontószökevény Audit... no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!