Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó a valaha készített...

Melyik autó a valaha készített legmegbízhatóbb márka?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy szerintetek melyik a valaha készített legmegbízhatóbb autómárka. Sokan a japán autókra voksolnak, de azon belül(ha tényleg ott van) is melyikre?

2013. okt. 29. 10:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2013. okt. 29. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
A valaha KÉSZÍTETT legmegbízhatóbb MÁRKA? Kérdező, hülye-e vagy? Most a legmegbízhatóbb márka érdekel, vagy a legmegbízhatóbb autótípus vagy egy adott darab autó, ami túlélt mindent? Mert tudod, azt, hogy "Toyota" meg "VW", azt nem KÉSZÍTIK, és az a márka...
2013. okt. 29. 11:02
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves lehülyéző válaszoló

1 Nem írunk másokra sértő megjegyzéseket!

2 oda írtam, hogy márka!( Nem tipus! Márka! Mint pl: honda, toyota, renault stb! ) vili?

2013. okt. 29. 11:09
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
azt is odaírtad, hogy "KÉSZÍTETT". te tudod értelmezni így a kérdésedet?
2013. okt. 29. 11:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor viszont a kérdés értelmetlen.
2013. okt. 29. 11:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Hàt szerintem az öreg Mercik lehetnek, mert láttam párat, ami 600ezer km felett futott. Japánból még ilyet nem láttam, de ott meg a 15-20 év körüli Nissanok az elpusztíthatatlanok.
2013. okt. 29. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
ááá, sőt, azt kérdezed, hogy MELYIK AUTÓ a legmegbízhatóbb MÁRKA....bazzz, nem akarod pontosítani a kérdésedet? Mire vagy kíváncsi?
2013. okt. 29. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Rolls Royce. Viccen kívül.
2013. okt. 29. 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen felmérésekben az nem tetszik, hogy nem veszik figyelembe a használatot, így aztán persze, hogy többnyire a sok kisautót gyártó japán márkák végeznek az élen, mivel nyilván azok jelentősen kevesebbet futnak, és a tulajdonosok sem csapatják őket rendesen. Nem azt mondom, lehet hogy a futott kilométer figyelembe vételével is lehet, hogy a japán autók győznének, de akkora különbség biztosan nem lenne, mint amit kimatatnak ezek a felmérések.

Mert ugye ha összevetjük a Suzuki Alto-t pl. a Volkswagen Passat TDI-vel, hogy 5 éves koráig melyiknek volt a nagyobb meghibásodási aránya, akkor nyilván a Passatnak nagyságrendekkel rosszabb ez a mutatója, ha viszont azt is figyelembe vesszük, hogy 5 év alatt egy átlagos Alto jó ha 50 ezret megy, egy Passat TDI meg 150 ezret, és ezzel leosztunk, akkor még lehet, hogy az Alto nyer, de nem lesz nagyságrendbeli eltérés.

2013. okt. 29. 11:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem, ezzel nem a japán autókat szerettem volna fikázni, mert így is biztosan a legmegbízhatóbbak között vannak, hiszen azzal, hogy a kisautóik nyerik ezeket a felméréseket, ugyan a nagyobb európai autókkal összevethetetlenek, viszont az európai kisautóknál biztosan megbízhatóbbak. Megjegyzem, én nem vagyok a japán autók rajongója, de a megbízhatóságukat elismerem, nekem a bajom velük az, hogy európai szemszögből logikátlanok a megoldásaik.
2013. okt. 29. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!