BMW 740i miért nem húz 220km/h fölött már?
Amikor megvettem, akkor is fura volt, felső fordulaton nem ment úgy ahogy kellene egy ilyen autónak.
Autópályán megadtam neki, 220 körül stagnált is.
Gyári adat szerint 250 ig kellene mennie.
Mielőtt valaki itt nekiállna a sebesség korlátoznak,németben húzattam az autót, és ott is használom, itthon ritkábban.
2009 évjárat.
Ha már az elején tapasztalható volt, hogy gyengélkedik, miért kellett megvenni? (költöi kérdés volt - nyilván mert olcsóbb volt, mint a többi)
Na akkor az árkülönbözetből irány a szerelde, ott kipucolják a motort és ismét menni fog rendesen. Mert szerintem dugulása van.
Ha 30liter enne eladnám a fenébe.
Senkinek nem kéne egy 500 as bálna!
Ez a kis 740i, takarékos jószág, ahhoz képest, hogy erő is van benne.
Még termelje is a benzint meg menjen 300-al mellé?:D
Amúgy kamu, ugyanaz az IP mint a többi hasonló kérdés drága autókról.
Kisfiú!
Ha te ip címet tudnál nézni, ezen az oldalon keresztül, mint felhasználó, akkor egy elég komoly bűncselekményt követnél el, és eszed is elég kevés lehet, ha még ezt ide ki is írod!
Aranyoskám, rendőrnyomozó vagyok, de próbálj jogból tanítani, mert szerintem kicsit jobban tisztában vagyok a dolgokkal. IP címed bármi megnézheti, nem bűncselekmény, sőt még szabálysértés sem.
Onnantól lenne szabálysértés ha lekérném az előfizetői adataidat, de addig is, számsor alapján nagyon egyszerű látni az egyezést.
"Aranyoskám, rendőrnyomozó vagyok,"
Hahaha:)
Jól kezded:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!