Haszongépjárművet keresek, megadott paraméterkkel, de az időm kevés, hogy böngésszek a neten. A kérdésem, tudtok-e valamilyen spec. Gépkereső oldalt ahol beirom a paramétereket és kiszűri az annak megfelelő hirdetéseket?
Figyelt kérdés
tudom, most biztosan jöttök a haszongépjármű.hu stb oldalakkal, de ezekre nekem nincs időm a két kezemmel keresem a kenyeret, a gép pedig a munkagépem szállításához kell, amit épp most javítgatok,fejlesztek,szóval nyakig benne vagyok. kérem csak komoly válaszokat dobjatok...köszi hogy segitetek egy "szakinak"2010. febr. 27. 10:16
1/4 anonim válasza:
www.hasznaltauto.hu
rámész az oldalra és a fenti kockákban van hogy személyautó,kishaszon,haszongépjátmű stb.
Ha Kamion félét keresel akkor a haszonjármű részlegben nézd.
Ha Furgont akkor a kishaszon részlegbe.
Ottvannak a paraméterek, beállíthatod mennyi max pénzért keresed,kilóméter óra állás, évjárat, márka stb. Ha nem értesz valamit írj itt vissza és próbálok segíteni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi kedves vagy, de nekem az egyik legfontosabb szempont a plató mérete lenne, tehát platós teherautóra van szükségem, terhelhetősége max . 3,5 tonnás, ráadásul tahográf nélkül.ezek a paraméterek és ezt nem tudom beirni.Estetleg ezekben jártas ember tudna segiteni?
2010. márc. 1. 07:34
3/4 anonim válasza:
Jó hogy már azt nem kéred hogy valaki nézze, vegye és adjon pénzt helyetted.
4/4 anonim válasza:
hagyd már békén-.-' első vagyok, szerintem ha időd engedi menny el Ford Citroen márkakereskedésbe és kérj egy katalógust abban benn lesznek az adatok és ha tudod milyen márkát keresel akkor utánna már csakk azt kell beírnod ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!