Olcsó autók bontásán szokott haszon lenni?
Ahogy nézelődtem hogy megérné-e donor autót venni a swiftem mellé akkor jutott ez eszmbe
Ha tényleg olcsón vesz az ember autót (itt ugye az állapot meg a papírok nem számítanak) és lebontjuk lehet e rajta haszon
Mondjuk megveszem 80-ért
eladom az üléseket 20ért a műszerfalat mondjuk 10-ért a felniket pl 20-ért ez már 50 és még egy csomó minden érintetlen
Ugyan én mezőgazdaságban élek így nincs hiány munkában de szabadidőben szeretek szerelni
Ha ezen kis haszon lenne még meg is érné
Annyi pont elég lenne hogy a következő drágább de jobb lehessen
Meg aki szórakozik ilyennel az hogy csinálja?
Népautókat vesz (Swift,Golf,Astra meg hasonlók) és olcsón minél hamarabb szét dobja vagy ritkább gépet árul tovább drágábban?
Ugyan tényleg nem vagyok időmilliomos
De ha pl 60 ezer forinttal tudnék csinálni 120-140-et már azt mondanám megéri szöszölni
Motorral foglalkoztam már
De az ETZk meg Simsonok már nem keresettek :(
az ötlet nem rossz..
csapj bele.
mivel ezeket(is) olvassa az adóhivatal(is) ne lepődj meg, ha arra jártukban benéznek. ..most ne gyere azzal, hogy úgysem tudják ki vagy. de, tudják.
Nem törvénytelenül gondoltam
De ha tényleg macerás a papírozás hagyom
De alkatrész swift akkor is kell mert az enyémet lelakva kaptam... :/
Azt lehet venni vagy abba is belekötnek
Mert a belső mindenképp felújítást érdemel
Ja és első nem vagyok kisebbség (még egy ideig aztán sajnos csak fogyunk :/)
Nem ilyesztgetni akartalak..az viszont járható út, ha veszel egy leadott rendszámost, vagy egy lejárt forgalmist, és otthon tárolod. Régen is volt ilyen, ma is van, és lesz is...
a bontóbaszállítás meg ráér akár tíz év múlva is, ha megmarad a lepusztított kaszni..
Nem teljesen értem
Én konkrétan olyat gondoltam (magamnak) aminek nincs papírja :D
De közel a szlovi határ ha az már külföld
Sokan lenézik a suzukit de én pont azért szeretem mert 50-60-ért már van alkatrésznek való
De ezt a navos szemétséget elszomorítónak tartom :/
Mindegy egyenlőre marad a hobbi barkács :D
Valóban, ahogy a 9es is mondja, olcső BMW, mert az kell a telepre 316i 318i a halálán aztán ütik amíg bírja, alkatrészre meg nincs pénz. A másik verzió meg a konszern ahogy mondtam. Golf III/IV, Bora, Passat B5/5.5 ezek is nagyon mennek. Suzukival az a gond, hogy alapvetően nehezebb az alapanyagot beszerezni, mert ugye itthoni vásárlásnál vázolták fent a problémát, kintről meg mégis honnan?:)
8as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!