Autó beltér fertőtlenítésre házilag?
Hallottam, hogy van valami spray, ami kifújja magát a palackból, csak be kell kapcsolni a levegő keringetést és becsukni a kocsi ajtaját.
Mi ez a termék, ismeri valaki?
Csak a légbeömlő csatornákat kell lefertőtleníteni szerintem. Állítólag megtelepedhetnek benne a gombák stb.
Azt mi ezzel szoktuk: [link]
Ja ez klíma fertőtlenítő. Próbáld ki ezt.
Amúgy olvastam ilyen ózonos fertőtlenítésről vagy mi a franc de szerintem az csak átb.szás.
De miért kell az utasteret fertőtleníteni?
Mi olyan fertőző benne? Pestises malacokat szállítottál benne? :D
Nem értem. Persze biztos van valami cucc amivel le lehet fertőtleníteni de tök fölösleges.
Bocsi de meg kell kérdeznem.. Te betegesen tisztaságmániás vagy?
Rengeteg bacilus kórokozó van a levegőben az ágyadban a billentyűzeteden a wc deszkán mindenhol. Van az embernek egy úgynevezett immunrendszere .. Az a dolga hogy ezt kivédje. Egy autó beltere semmivel nem fertőzöttebb mint egy lakás.
Nem vagyok tisztaságmániás, és ezt évente kétszer, tavasszal és ősszel javasolják. Nem én találtam ki.
De gondolom a házadban, lakásodban te sem utcai cipővel mászkálsz és nem nyúlkálsz bele a hűtőbe olyan kézzel, amivel előtte a bevásárlókocsikat fogdostad a boltban. Vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!