Hogyan gyútsam be az autót és hogyan induljak el vele?
Tudom, hülye kérdés de gyakorolni akarok és az alapokat sem tudom. Persze lesz mellettem egy jogsis személy de nem akarom hogy azt lássa, ahogy semmit sem tudok.
A nyár közepe felé tervezem az autóiskolázást és addig felakarok készülni a gyakorlati részéből. Nem főúton hanem mellékutakon és az erdő köt fogok gyakorolni apám kocsijával.
Ultra gáz, hogy nem tudom elindítani sem. Kérlek titeket, hogy adjatok tanácsokat. Előre is köszönöm!
"Nem érdekel a törvény ezzel kapcsolatban. - A törvény majd irántad fog érdeklődni, amikor ott állsz a bíró előtt.
Én nem adnék ilyen embernek jogsit."
Más embereket ennél komolyabb törvények kihágása miatt sem büntetik meg. Pénz beszél, kutya (te 17-es) ugat. Attól mert te gyáva vagy és félsz a rendőröktől, még nekem nem muszály. Nekem van tököm is! A rendőrök pedig törődjenek a debil teherautósokkal, akik lakott területen is mellőzgetik a normálisan haladó személyautókat. Ja és ott van a sok drogos majom is, akik napi rendszerességgel vezetnek drog hatása alatt. Na nekik miért van jogsiuk???
A környékem elég korrupt, szóval ne papolj nekem a törvényről.
Amúgy ma reggel megvolt a próba és nem az erdőben, hanem a helyi folyómenti úton. Megkérdeztük a halászokat, hogy milyen gyakran vannak itt rendőrök és azt mondták, hogy ritka mint a fehérholló.
A vezetést élveztem és nem bántam meg. Ha lekaptak volna a zsernyákok akkor gáz lett volna, de én nem vagyok nyuszi, ennyi kockázatot bemerek vállalni. Nem szándékozom rendszeresen ezt csinálni, de még 2 vagy 3 alkalom biztos lesz.
Köszönöm a 18-asnak a tuti választ! Ment a zöldkéz.
"Előző életében a #18-as válaszadó biztos hittérítő volt a pigmeusok földjén.
Olyan szépen ír, és olyan jólelkű! :D"
Több ilyen ember kellene és a világ jobb hely lenne.
Elfogadom, hogy jót tesz a lelkednek a #18-as típusú válaszok olvasgatása, és szimpatizálsz, az ilyen gondolkodású emberek véleményével.
Ezek ellenére, Te mégis szabályt szegve akarod az autóvezetést gyakorolni, tiltott helyen és tiltott módon. Nem tudod, vagy nem is akarod önmagadban észrevenni az ellentmondást? :)
Szerintem nem kell ennyire bigott módon tartani magunkat a törvényekhez. Egy kis kihágás még a nem a világ! Egy rendőr is láthatná hogy mennyire óvatosak voltunk. Az a 30 km/h semmiség. Jóformán csak az elindulásra öszpontisítottam. Nem is haladtam sokat a kocsival csupán körbe körbe menntem.
Totál bénának kell lenni ahoz, hogy ekkora sebességgel egy ilyen helyen balesetet okozzon egy felnőtt józan ember! Fék tökéletesen működik és tudom hogy hol van :)
Murphy törvénye szerint, a legvalószínűtlenebb helyen és időben is bekövetkezhet a baleset.
Különben a rendőrnek nem az a dolga, hogy fontolgassa, veszélyes-e a kis sebesség vagy a körbe-körbe autózás? Jó napot kívánok, kérem a jogosítványt. Nincs?? Az bizony bukta. Annak is aki jogosítvány nélkül vezet, és annak is aki átengedi az autót.
Ennyire egyszerű....... ;)
"Murphy törvénye szerint, a legvalószínűtlenebb helyen és időben is bekövetkezhet a baleset. "
Akkor mától át sem megyek már az úttesten mert elüthet egy autó.
Kérdező, tanuld meg. Az interneten mindenki a tökéletesség mintaképe, a példa humanoid, az Istenség földi megnyilvánulása.
Kivéve, ha az ellenkezője kell, hogy legyen. Akkor ő a falu bikája, a genglídör, a helyi b*sszájba, kinek minden ujjára jut egy r/banc. Még vasárnap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!