Skoda octavia, VW golf 4 vagy Peugeot 307?
sziasztok! autóvasárlás előtt állok és sokat olvastam a fenti modellekről de még mindig nem tudtam döntésre jutni... melyiket ajánlanátok és miért? leginkább a megbízhatóság és a fenntartási költség érdekelne engem (szerviz, esetleges hibák stb)
Skoda Octavia 2001-es 1.6 8 szelepes (elméletben 240.000 km-el)
Vw golf 4 2000-es 1.6sr (180.000km-el persze ez is elméletben)
Peugeot 307 1.4 88 lóerő, ez 2004-es ismert előélettel valós 140.000 km-el
melyik lenne jobb választás? sürgős lenne mert holnap (hétfőn) megyek! köszi előre is! :)
A Peugeot mellett csak az szól, hogy ismert az előélete, bár halkan jegyzem meg, hogy az emberek véletlenül sem ismerik be, hogy sz*rt vettek. Tehát ott is benne van bármi a pakliban.
Az Octavia és a Golf között nincs nagy súlybeli különbség ezért ezek amotorok haosnlóan fogják mozgatni. Nem versenygép de el lehet járni vele.
A Golf biztos, hogy belős tér tekintetében minőségibb és Golf-ot vennék a három közül, igaz kicsit elfogult vagyok, mert nekem is az van. De az biztos, hogy Peugeotot nem.
De mindhárom gyanús ha egy nap alatt döntened kell és rá akarnak tukmálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!