Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda octavia, VW golf 4 vagy...

Skoda octavia, VW golf 4 vagy Peugeot 307?

Figyelt kérdés

sziasztok! autóvasárlás előtt állok és sokat olvastam a fenti modellekről de még mindig nem tudtam döntésre jutni... melyiket ajánlanátok és miért? leginkább a megbízhatóság és a fenntartási költség érdekelne engem (szerviz, esetleges hibák stb)

Skoda Octavia 2001-es 1.6 8 szelepes (elméletben 240.000 km-el)

Vw golf 4 2000-es 1.6sr (180.000km-el persze ez is elméletben)

Peugeot 307 1.4 88 lóerő, ez 2004-es ismert előélettel valós 140.000 km-el

melyik lenne jobb választás? sürgős lenne mert holnap (hétfőn) megyek! köszi előre is! :)

2015. máj. 31. 12:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja és teljesen egyező 700.000 forintos árban mind a 3 típus :D
2015. máj. 31. 12:24
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Ha ez igaz csak a Peugeot. De nem biztos egyik km sem.
2015. máj. 31. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Golf vagy a Peugeot. Az Octavia is jó választás lenne, csak 1.6 os motorral nagyon gyenge.
2015. máj. 31. 12:35
 4/11 A kérdező kommentje:
a Peugeot gazdáját ismerjük és tuti h nem húztak vissza mert nem foglalkoznak ilyennel. :) én is azt tartom ésszerűnek de olvastam,h sokan szidjak mert sok a baja... igaz ez? több baj lehet vele mint a másik kettővel?
2015. máj. 31. 12:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Francia autók általában nem a megbízhatóságukról híresek, de ha ismered a tulajt és tudod hogy normálisan karbantartotta, kímélte az autót akkor nem lesz probléma ha te is karbantartod majd.
2015. máj. 31. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:

A Peugeot mellett csak az szól, hogy ismert az előélete, bár halkan jegyzem meg, hogy az emberek véletlenül sem ismerik be, hogy sz*rt vettek. Tehát ott is benne van bármi a pakliban.

Az Octavia és a Golf között nincs nagy súlybeli különbség ezért ezek amotorok haosnlóan fogják mozgatni. Nem versenygép de el lehet járni vele.

A Golf biztos, hogy belős tér tekintetében minőségibb és Golf-ot vennék a három közül, igaz kicsit elfogult vagyok, mert nekem is az van. De az biztos, hogy Peugeotot nem.

De mindhárom gyanús ha egy nap alatt döntened kell és rá akarnak tukmálni

2015. máj. 31. 15:45
 7/11 A kérdező kommentje:
magánszemélyektől veszem őket reménykedek benne h így jobb valamivel... szerintem megfogadom a tanácsokat es a peuteotot kihagyom :) viszont az octavia azért szimpibb mert tágasabb és külsőre komolyabb is mint egy golf. köszönöm mindenkinek,eljött a nagy nap :D
2015. jún. 1. 05:26
 8/11 anonim ***** válasza:
A Peugeotot kihagyom - nah persze! :D
2015. jún. 1. 21:33
 9/11 anonim válasza:
Melyiket választottad végül? :)
2015. júl. 6. 16:24
 10/11 A kérdező kommentje:
egy szép piros Peugeot 307 tulaja lettem és nagyon nem bántam meg! ennyi pénzért hasonlót sem kaptam volna, szinte hibátlan! :)
2015. aug. 9. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!