Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálja ezt a rádióm?

Miért csinálja ezt a rádióm?

Figyelt kérdés

Adott egy Pioneer MVH-160UI fejegységem. Peugeot 206osomba volt benne tökéletesen működött a rádiója, szépen tisztán szólt, minden csatornát felismert.

Azóta áttettem egy Golf IVesbe. Ha áll az autó akkor szépen szól. De viszont ha elindulok akkor van olyan szakasz ahol elhalkul és vibrál, valamikor meg jó. Szerintetek mi lehet a baj ?

Mi a megoldás ?

köszönöm szépen!

Értelmes válaszokért megy a pacsi!:)

2014. aug. 14. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó az antenna? Nem tört meg a vezetéke? Én azt nézném meg elsőnek, mert a leírásod alapján csak az más.
2014. aug. 14. 18:06
 2/3 A kérdező kommentje:

és hogy lehet az antennát megnézni hogy jó-e ? Hogyan lehet leszedni ?

Golf IV-nél úgy van hogy egy vezeték tekeredik fel a tetejéig.

2014. aug. 14. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem érintkezési gondok lehetnek a leírtak alapján!Amikor raktad vissza a fejegységet nem lehet,hogy kicsúszott az antenna vezetéke?Én már jártam így (sok vezeték kis hely hátul).
2014. aug. 15. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!