Autovasarlas utani teendok?
Megvettem a kocsit, adasveteli ala van irva, most (este) "megkotottem" az adasvetelit ( neten kitoltottem, mar csak ki kell nyomtatni es el kell kuldeni a csekkel egyutt)
1. kerdes. Jol tudom hogy a kotelezo befizetesere 30 nap haladekom van ?
2. kerdes Az atiras elintezesere valoban 15 napom van ?
3. kerdes a sulyadot nekem tenyleg nem kell befizetnem ebben az evben ? ( hasznalt kocsit vettem)
Illetve ezeken kivul milyen teendoim vannak meg ?
Elore is koszi
elirtam
"most (este) "megkotottem" az adasvetelit"
most (este) "megkotottem" a KOTELEZOT!!!
Ha nincs megcsinálva az eredetvizsga, akkor azt kell, és azzal, meg a biztosítási szerződéssel el kell menni az okmányirodába 15 napon belül, és át kell íratni.
Súlyadót valóban csak jövő évtől fizetsz, de amint átíratod, nyilvántartásba kerülsz, és küldik majd a csekket.
Hmmm.
Ez speciel nem teljesen igaz.
Az eredetvizsga benne van az atirasi koltsegben tudtommal.
Tehat az atiras tartalmazza az eredetvizsgat is.
Minden esetre mindennel együtt megvan a dolog 70 alatt ugye?
100 lovas 98 as astra f
Elvileg igen:
Vagyonszerzési illeték: 33e Ft
Új forgalmi engedély: 6e Ft
Törzskönyv: 6e Ft
Eredetvizsga: 18,5e Ft
Összesen fizetendő: 63800 Ft
Utolsó pont emiatt a kalkulátor miatt gondoltam hogy az eredevizsga is úgymond benne van.
Ezekszerint csak arról van szó hogy összeszámolja az összes felmerülő költséget és kidobja a végösszeget , ami nem azt jelenti hogy egyszerre túl vagyok mindenen hanem hogy összesen mindennel együtt ennyibe fog kerülni a sok szír szar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!