Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 100 cm3-es autóról vélemények?

100 cm3-es autóról vélemények?

Figyelt kérdés
Eddig mindig 4 hengeres 1300 cm3-es autóim voltak, most venni akarok egy 1000-est. Nagyon érezni fogom a különbséget? Mennyire lomhább? Gyengének fogom érezni? Lehet vele előzni? Országúton is használnám nem csak városban.
2015. máj. 28. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Suzukit, vagy Wartburgot? :)
2015. máj. 28. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyiket se...opel corsa.
2015. máj. 28. 18:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha veszélyes lenne, nem engednék forgalomba.

Nem egy táltos paripa, de barátságosan leht vele közlekedni. Autópályán kell taposni rendesen, hogy valahogy elcipeljen négy felnőttet, de városban, egyedül, bevásárlócsomikkal király.. Ha megvannak az előzés feltételei(mind az öt) akkor lehet előzni..

ha ezerhármashoz viszonyítasz, akkor nem fog nagy sokk érni..

(régen egy automata omegából ültem át egy kispolszkiba...kézelheted...)

2015. máj. 28. 18:48
 4/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha ez az új "downsizing" turbós ezres motor, az még erősebb is, mint az 1.3-as. A szívó benzines ezresek kb arra jók, hogy szép lassan, kényelmes 80-nal elvigyenek A-ból B-be.
2015. máj. 28. 20:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Gyenge nagyon, abszolút nem országúti használatra van kitalálva. Persze lehet vele előzni, de nem mindegy mennyi ideig tart a művelet, ráadásul a fogyasztás nem fog kárpótolni azért, hogy lassú, mert ha pörgeted az is eszik mint minden más. Ezt pedig kell pörgetni.

Leggyengébb autóm 1.2-es volt, városban untig elég, rövid váltója volt, nem tűnt úgy, mintha lomhább lenne a többi autónál. Országúton, autópályán gyűlöltem vele menni.

2015. máj. 28. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Na ja, nekem bátyám literes Swiftjével volt ilyen élmény, hogy városban meglepődve tapasztaltam, hogy annyira nem halál. Mondjuk 70-ig. Országúton a 110 is a szebb számok közé tartozik, 130 fölé vinni pedig max autópályán.
2015. máj. 29. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!