Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miben másabb autót vezetni...

Miben másabb autót vezetni mint traktort?

Figyelt kérdés

Hát falusi gyerek vagyok, traktor mellett nőttem fel, bicikli után ezt tanultam meg először vezetni. :D

Traktoron minden megy tökéletesen. Kormányozni tudok, váltással nincs gondom, mindent megfelelően kezelek. Két éve én művelem a kertet. Persze eddig csak udvarunkon, kertünkben mentem.

Nyáron indulnék jogsira, kocsit viszont még sosem vezettem. Talán egyszer, de akkor is csak át kellett állni első udvarról a hátsóra.

Ugyanolyan mint traktoron?

2015. máj. 28. 17:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sokkal könnyebb az autót vezetni mint a traktort.

Pl. nem kell vigyázni, hogy a 4.7 méteres XT. tárcsával valakit elsodorsz, mert az autóknak általában olyan széles az eleje mint a hátulja. :D

Viszont a gyorsulás és lassulás sokkal intenzívebb az autóknál, úgy hogy a fejtámla és a HANS használatát ajánlom. :)

2015. máj. 29. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!