Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miben másabb autót vezetni...

Miben másabb autót vezetni mint traktort?

Figyelt kérdés

Hát falusi gyerek vagyok, traktor mellett nőttem fel, bicikli után ezt tanultam meg először vezetni. :D

Traktoron minden megy tökéletesen. Kormányozni tudok, váltással nincs gondom, mindent megfelelően kezelek. Két éve én művelem a kertet. Persze eddig csak udvarunkon, kertünkben mentem.

Nyáron indulnék jogsira, kocsit viszont még sosem vezettem. Talán egyszer, de akkor is csak át kellett állni első udvarról a hátsóra.

Ugyanolyan mint traktoron?

2015. máj. 28. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Azért az udvarbna játék a kerti traktorral nem vezetés:)

Egyébként az alaplevek ugyanazok. A mechanikával és, hogy mit miért kell azzla tisztában vagy. Az előny. A hátrány, hogy sok mindent ösztönösen rosszul csinálsz már. Azt lehet, hogy nehéz lesz leküzdeni

2015. máj. 28. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Az oktatók jobban szeretik a "szűz" tanulókat.
2015. máj. 28. 17:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, ezek az általános dogmák, hogy nem szabad addig vezetni, amig nem az oktató tanit meg. Ezekből lesznek az örökké béna sofőrök, tisztelet a kivételnek.

A traktorozás rengeteget segit majd hogy tudsz manőverezni. És ha mondjuk egy MTZ-n tudsz jól váltani, akkor tuti autón is jól fog menni. Persze szokni kell de könnyebb lesz.

2015. máj. 28. 17:29
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

ha dízelt veszel, pont ugyan olyan.... :DD

fűstől, zörög csattog,

nyugodtan leszavazhatnak a dízel pártiak, de a dízel traktorba való!

2015. máj. 28. 17:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem szavazlak le, mert nem a facebookon vagyunk, de attól még idiotizmus:D
2015. máj. 28. 17:33
 6/11 A kérdező kommentje:

MTZ 80-assal csinálom :D Szerintem nagyobb területen is menne, mondjuk szántóföldünkön csak apám nem enged ott menni, mert fél h még nem vagyok eléggé tapasztalt :D

Köszi a válaszokat :D

2015. máj. 28. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem látod hol mennek a kerekek, egész más a váltója, főleg mtz-hez képest, de nem lesz az annyira nehéz. :D
2015. máj. 28. 23:51
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

"nyugodtan leszavazhatnak a dízel pártiak, de a dízel traktorba való!"

Teherautókba is azt raknak. :D

Most írjuk, hogy a benzinmotor meg fűrészbe, motorokba, kerti gépekbe való? :)

2015. máj. 28. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem az autó vezetése az, ami nehézséget okozhat, hanem a forgalomban való részvétel.

Alkalmazkodni a körülötted lévőkhöz, millió felé figyelni, időben reagálni stb.

Maga a vezetés gyerekjáték egy üres placcon.

2015. máj. 29. 06:14
 10/11 anonim ***** válasza:
A rutinpályás műveleteknél sok hasznát fogod venni a traktoros gyakorlatodnak. Traktorral gondolom fordulgattál, tolatgattál az udvarban, és munkaeszköz felakasztásnál is egész pontosan rá kell állni. Ezekkel előrébb vagy, és a kuplunghasználat sem fog gondot okozni egy 80as mtz után. A váltásra kell majd figyelni, mert mtz-vel nem úgy mégy, hogy 1es után 2es, aztán 3as, hanem oda teszed rögtön amelyikbe akarod.
2015. máj. 29. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!