Miben másabb autót vezetni mint traktort?
Hát falusi gyerek vagyok, traktor mellett nőttem fel, bicikli után ezt tanultam meg először vezetni. :D
Traktoron minden megy tökéletesen. Kormányozni tudok, váltással nincs gondom, mindent megfelelően kezelek. Két éve én művelem a kertet. Persze eddig csak udvarunkon, kertünkben mentem.
Nyáron indulnék jogsira, kocsit viszont még sosem vezettem. Talán egyszer, de akkor is csak át kellett állni első udvarról a hátsóra.
Ugyanolyan mint traktoron?
Azért az udvarbna játék a kerti traktorral nem vezetés:)
Egyébként az alaplevek ugyanazok. A mechanikával és, hogy mit miért kell azzla tisztában vagy. Az előny. A hátrány, hogy sok mindent ösztönösen rosszul csinálsz már. Azt lehet, hogy nehéz lesz leküzdeni
Igen, ezek az általános dogmák, hogy nem szabad addig vezetni, amig nem az oktató tanit meg. Ezekből lesznek az örökké béna sofőrök, tisztelet a kivételnek.
A traktorozás rengeteget segit majd hogy tudsz manőverezni. És ha mondjuk egy MTZ-n tudsz jól váltani, akkor tuti autón is jól fog menni. Persze szokni kell de könnyebb lesz.
ha dízelt veszel, pont ugyan olyan.... :DD
fűstől, zörög csattog,
nyugodtan leszavazhatnak a dízel pártiak, de a dízel traktorba való!
MTZ 80-assal csinálom :D Szerintem nagyobb területen is menne, mondjuk szántóföldünkön csak apám nem enged ott menni, mert fél h még nem vagyok eléggé tapasztalt :D
Köszi a válaszokat :D
"nyugodtan leszavazhatnak a dízel pártiak, de a dízel traktorba való!"
Teherautókba is azt raknak. :D
Most írjuk, hogy a benzinmotor meg fűrészbe, motorokba, kerti gépekbe való? :)
Nem az autó vezetése az, ami nehézséget okozhat, hanem a forgalomban való részvétel.
Alkalmazkodni a körülötted lévőkhöz, millió felé figyelni, időben reagálni stb.
Maga a vezetés gyerekjáték egy üres placcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!