Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi TT 1.8T V. Mercedes Benz...

Audi TT 1.8T V. Mercedes Benz C200 Kompressor coupe?

Figyelt kérdés

Melyiket olcsobb fentartani?

Fogyasztas? (Csak kivancsisagbol)

Megbizhatosag?(mechanika,elektronika)

Kinezet/megjelenes (melyiket valasztanad kinezet alapjan)

Tipus hibak,eggyiknel masiknal.

Felszeretseg,biztonsag,extra koltsegek?

200 ezer km soknak szamit ezeknel az autoknal?

Valami egyeb ami fontos es nem kerdeztem ra?

2015. máj. 25. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Minden szeimpontból inkább TT, bár őszintén szólva mindkettő elég csajos autó.

Inkább A5:D

2015. máj. 25. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Melyiket olcsobb fentartani?

-Az audi biztosan olcsóbb,a mercinél a csillag miatt eleve minden drágább!

Fogyasztás?

-Audi 1.8T 180LE:Vegyes fogyasztás: 8 l/100km

-Mercedes c200 163LE:Vegyes fogyasztás: 9,2 l/100km

Megbízhatóság:

-audi:kiforrott technika,nagy gond nem lehet

-Merci:a w203-as széria már nem olyan hitvány mint az elődje a w202,de az igazi megbízhatóság a w204-nél tér vissza!

Kinezet/megjelenes

-audi:nagyon fontos tudni hogy az audi véletlenül sem sportautó....maximum sportos!!!!

-merci:teljesen átlagos szedán forma a csillagosoktól megszokott vonalvezetéssel...semmi extra

Felszeretseg,biztonsag,

-ebben a merci biztosan jobb lesz

Ezek mind bőven tizenéves autók.......szóval a 200ezer km teljesen rendben van!

2015. máj. 25. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
2015. máj. 26. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:

"Felszeretseg,biztonsag,

-ebben a merci biztosan jobb lesz "

Ne legyél benne olyan biztos.

Én az Audit tudom javasolni, ezeket az 1.8-as turbókat nagyon eltalálták, rengetegen felhúzták 200+ lóerőre, és igy is rengeteget birnak, tudok 300+ ezer km-es 1.8T-s VW-ről, ami a km nagy részét agyonchippelve tette meg, és még mindig jól megy. A TT rokon a Golffal is, de ez nem hátrány, hanem előny, nagyon egyben van az autó, és sok közös megoldás olcsóbbá is teszi az Audi fenntartását.

A Mercit sem akarom elásni, de a C200 Kompresszor tuti nem olyan megbizható mint az 1.8T, ennek mondjuk az az előnye hogy nincs turbólyuk, hanem 1000-res fordulattól tol mint a barom ahogy lenyomtad a gázpedált.

Kinézetre nekem nagyon tetszik a TT, viszont a C200 nagyobb és abba be is fér 4 ember ha ez számit.

2015. máj. 26. 08:45
 5/7 anonim ***** válasza:
ha a mercit abból a szemszögből nézed amiből én,akkor biztosan jobb lesz felszereltségben!a c klasson ugyanis kettővel több nyílászáró ,és a hátsó üléssor nem csak dísznek van!!arról meg nem is beszélve,hogy a tt-k borzasztóan túl vannak árazva!
2015. máj. 26. 09:38
 6/7 anonim ***** válasza:
C200 coupe-ról van szó, nem pedig a sedanról...
2015. máj. 26. 09:42
 7/7 4165 ***** válasza:
Az a 200ekm nem kevés. Nagyban függ a használattól. Annyi idő alatt maradhat ki szervz pl. Ezek ugye sportos autók. Lehetnek törések. Nem kicsik. Ezeknél kihasználják a teljesítményt is. Nem kímélt gépek.
2015. máj. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!