Audi TT 1.8T V. Mercedes Benz C200 Kompressor coupe?
Melyiket olcsobb fentartani?
Fogyasztas? (Csak kivancsisagbol)
Megbizhatosag?(mechanika,elektronika)
Kinezet/megjelenes (melyiket valasztanad kinezet alapjan)
Tipus hibak,eggyiknel masiknal.
Felszeretseg,biztonsag,extra koltsegek?
200 ezer km soknak szamit ezeknel az autoknal?
Valami egyeb ami fontos es nem kerdeztem ra?
Minden szeimpontból inkább TT, bár őszintén szólva mindkettő elég csajos autó.
Inkább A5:D
Melyiket olcsobb fentartani?
-Az audi biztosan olcsóbb,a mercinél a csillag miatt eleve minden drágább!
Fogyasztás?
-Audi 1.8T 180LE:Vegyes fogyasztás: 8 l/100km
-Mercedes c200 163LE:Vegyes fogyasztás: 9,2 l/100km
Megbízhatóság:
-audi:kiforrott technika,nagy gond nem lehet
-Merci:a w203-as széria már nem olyan hitvány mint az elődje a w202,de az igazi megbízhatóság a w204-nél tér vissza!
Kinezet/megjelenes
-audi:nagyon fontos tudni hogy az audi véletlenül sem sportautó....maximum sportos!!!!
-merci:teljesen átlagos szedán forma a csillagosoktól megszokott vonalvezetéssel...semmi extra
Felszeretseg,biztonsag,
-ebben a merci biztosan jobb lesz
Ezek mind bőven tizenéves autók.......szóval a 200ezer km teljesen rendben van!
"Felszeretseg,biztonsag,
-ebben a merci biztosan jobb lesz "
Ne legyél benne olyan biztos.
Én az Audit tudom javasolni, ezeket az 1.8-as turbókat nagyon eltalálták, rengetegen felhúzták 200+ lóerőre, és igy is rengeteget birnak, tudok 300+ ezer km-es 1.8T-s VW-ről, ami a km nagy részét agyonchippelve tette meg, és még mindig jól megy. A TT rokon a Golffal is, de ez nem hátrány, hanem előny, nagyon egyben van az autó, és sok közös megoldás olcsóbbá is teszi az Audi fenntartását.
A Mercit sem akarom elásni, de a C200 Kompresszor tuti nem olyan megbizható mint az 1.8T, ennek mondjuk az az előnye hogy nincs turbólyuk, hanem 1000-res fordulattól tol mint a barom ahogy lenyomtad a gázpedált.
Kinézetre nekem nagyon tetszik a TT, viszont a C200 nagyobb és abba be is fér 4 ember ha ez számit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!